sayang korang!!!

search box

Thursday, April 30, 2009

doakan ye...

pg2 buta sok kul 6 pg sy dah harus terpacak kat dpn ofis nih...
ada teambuilding kat pulau pangkor...
esok smpai sabtu jek...
korang doakan sy selamat pergi n balik ye...
sayannngggg koranggggg!!!!muaaahhhh...

pastu nak mintak tlg doakan jugak...
semoga suamiku dpt menjwb paper ari sabtu nih dgn tenang n cemerlang...
coz lately ni semangat dia cam down sket...
bnyk keeeejjjjeeeeee..assignment lg...nak study lg...
doakan ye...
suamiku sayanggggg haku jek...
haku jek yg bleh sayangggg korang...kehkeh...

ummi pasti merindui aqil n damia for 2 days!!!!uwaaaaaa....
leleh sudah air mataku....uhuhuhu...

Wednesday, April 29, 2009

Tuesday, April 28, 2009

awards!!

yeah yeah!!!ummi dpt awards lagi...kali ni lak dr mamaqaypo...qaypo tul tau...heheheehe...gurau ye mama...thanks ye sudi bagi awards ni ke sy....w/pun kite baru jek mengenali blog masing2...mama dah bg awards ke sy...really appreciate it!!!muaaahhh...


alhamdulillah

sejuk rasa usus perut,anak tekak,gegendang telinga,jari hantu sumelah bile tgk nih....

eh eh!!!silap lak...terliur dah ke??hikhik...nak teh ais ni mintak ngn cik adik teh ais tu ye...sy ambik gmbr teh ais ni ye dik...maceh...hehe..

yg ni sebenarnyer....

bila bilal tu ke kanan..dia pun ke kanan...

bila bilal tu ke kiri..cpt2 dia tukar posisi...
bilal pejam mata dia pun x ketinggalan pejam gak...menghayati katanyer...

damia lak bila nmpk ummi pakai telekung nak sembahyang...dia pun cpt2 ambik kain napkin...gi ke abie...nak cam ummi...

nilah hasilnyer...alamak!!nmpk hingus lak...kehkeh...

ader x telekung tuk bdk2 umur 3-4 thn nih??klu korg ader jual or terjumpa kat maner2...gitau eh...nak beli tuk damia...sian dia guna napkin jek...uhuhu...

ummi sentiasa berdoa agar anak2 ummi menjadi seorg anak yg soleh n solehah...amin...

Monday, April 27, 2009

weekend kami...

eerrmmm...weekend baru ni xder ape sgt aktiviti...hari sabtu melepak kat rumah jek...coz abie ader final exam...ahad kengkonon pg2 nak kuar coz nak tukar tayar kancil...skali abie x sht lak...tp kuar gak la jap gi beli brg2 dapur...sib baik awal2 lg ummi dah list brg ape nak beli...xder la nak kena round 1 tesco tuh...tgk list brg ape..trus tuju...tu pun abie gagahkan diri gak...sian lak tgk...plan asal nak gi jumpe mummy ima ptg tu...coz mummy ader keje kat penang nih...kena kira bas...muahahah...sorry kak...gurau2...tp tgk abie lembik jek...ummi pun sms mummy gitau x jd jumpe...klu mummy gi lunch kat tesco gitau ummi ye...kite cemolot ye...ahakss!!!

pastu trus gi giant lak...nak beli susu aqil n damia...coz kat giant murah dr tesco...beza rm3.51 tuh... tu pun abie dah cam cptla blk...hehe...sib baik isteri dia ni baik sket ari tu kan...sanggup jd driver!!!hehe...

ku melaram ngn tudung n spek baru...nak gak gitau tuh...hikhik...

kat giant pun ummi turun sorg...cpt n senang!!!tp heran la...apsal kat giant lengang jek semlm?? cam pelik lak...hehe...abis beli sume trus blk!!!ptg baru bwk abie gi klinik...

smpai jek umah trus melepek masing2...(ader ke perkataan melepek??kehkeh..) antara pelepek terhebat...hehe...sorry ye bie...

see...sian abie...ummi buh ais dlm kain tuh...sib baik la demam kan...leh la abie nak bermanja2 ngn ummi siap nak lap2 bdn tuh...(klu gini abie nak wat2 demam la hari2...kata abie dlm hati..kehkeh..) abie mc ari nih...ummi doakan abie cpt sembuh!!!

lynla gmbr anak terunaku n anak daraku ini ye...

tgkla damia tuh...sukerrrrr sgt ambik gmbr ngn mulut camtu...pas ambik gmbr aqil ummi ckp tgk abang senyum...comel jek... trus damia jd camni ha....

xleh terima kenyataan yg abg lg comel dr dia...hahaha...

Friday, April 24, 2009

halal ker??!!!

berkenaan dgn entry seblm nih...one of my fren gitau TCRS ni antara yg x dpt sijil halal...ummi agak terkejut gak la coz kat slh 1 gmbr kat entry tu ader logo halal...jadi ummi pun search la kat pakcik google tny rumah pakcik jakim kat ner...carik kat rumah pakcik jakim x jumpe...rupenyer ader kat rumah pakcik halal...ummi pun mencari2 empunya badan dlm rumah pakcik tuh... alhamdulillah jumpe...nilah yg ummi dok carik....

nak tgk gmbr clear leh gi rumah pakcik halal tu n klik diskripsi dan pergi page ke 100 no 997...

so to make it clear n menghilangkan rasa kegusaran dlm hati...TCRS @ TESCO PENANG TELAH MENDAPAT SIJIL HALAL DARI JAKIM...ummi pasti branch yg lain pun ader gak sijil halal...korang leh gi rumah pakcik halal ni tny...pakcik ni amatla membantu tau...maceh ye pakcik...jasamu dikenang...hehehe...

ape lagi???gilah serbu TCRS tanpa rasa was-was...klu dah rasa was-was tu xyahla ye...hehe...sekali skala bleh la...hari2 kopak weeiii...uuhuhuuh...

entry ni hanyalah untuk penjelasan sajer...
andai ader slh n silap hrp dpt diperbetulkan...
saya mohon maaf...
thanks to zura menolong i print screen web tuh...
lappy hubby i apsal ntah xleh...

lunch

hari ni ummi lunch kat TCRS...ngn unty zura...meh kite terliur...

bbq combo meal for both of us...extra cili harus ye...

alamakkk!!!2 mangkuk lak pipi i...uhuhuhu...

most wanted person!!!
org inilah yg bertanggungjawab di atas kekenyangan yg melampau pd diriku....hahahahaa...
weiii zura...i nak muntah rasa...uhuhuh...

abaikan org2 itew ye...fokus pd kipas kat blakang tuh...

lps ni sume restoran makanan segera akan meniru TCRS...sgt berjimat cermat k...pakai kipas... aircond tutup!!!hrpkan aircond tesco tu maner nak rasa!!!harga bbq combo meal mhl k...
dua org mkn rm18.70...tu pun kiteorg x order air tau...minum kat ofis jek...totap guna kipas gak ke TCRS oooiiiii??!!!

patutla hubby haku x suka mkn kat sini...
sy janji bie...
pasni x mintak lg mkn kat TCRS...
klu sy nak mkn sgt pun...
sy ajak zura jek...
heheheheehe...

gud luck!!!

entry ni special tuk my lovely hubby....semoga bie dpt menjawab exam dgn tenang dan pastikan semua jawapan betul!!!hehehe...doa kejayaan bie dari sy,aqil n damia sentiasa mengiringi bie...

kepada dek ebah n ujie pun...jwb paper tu dgn cemerlang ye...

kepada suziey n tehais gak...nak final exam gak kan...jwb elok2 tau...x dpt jwpn tu seru namaku 33kali ye...kehkeh...i know u can do it!!!

pada sesaper la yg dah nak final tuh...terimalah ucapan dariku...tuh kat bwh nih...baca sindri ye...

Pyzam Glitter Text Maker

Thursday, April 23, 2009

sedapnye bau...

lunch td ummi mkn roti delicia butterscotch,gardenia...rupenyer camni haaa...

ofismate ummi lak dorg mkn mee goreng...mintak tlg driver boss belikan kat ...eerr...kat...kat... kat maner ye...alahhhhh x ingt lg!!!zura tlg gitau haku kat maner!!!nama jln x ingt...tmptnyer dorg kata kat ngn KFC building lama tuh...dedulu la dorg ckp...x tau la kot2 tmpt lain lak kan...

tapi tulah...bau dia menaikkan nafsu mkn jek...ingt nak kem skali gak td...tp ummi kena perabihkan roti tu...expired hari ni...apsal la x expired esok!!!uhuhuh...

tujuan entry ni cuma nak gitau kat en hubbyku...nak mee!!!blk nnti belikan ye...suh dia masak pedas2 tau...
alaaaa...korang nak gak ke??suh la suami korang belikan ye...ni suami haku!!!hahahaa...

well....

dpt email ni lama dah....tajuk email dia are women born this way??
meh layan...

video

ape kata korang??

bagi sy lak...eerrmmm...pempuan ni bebel bkn sesajer suka hati nak bebel...dah klu hubby/anak2 tu wat slh kan...ckp skali dua kali wat x layan jek...haaa!!!ambik la berbakul2 ckp maknyer tuh..padan muka!! pastu cop maknyer kuat bebel..ader ke patut??!!!x patut!!!x patut!!!
kami kaum pempuan ni x suker tau nak bebel2....kami ni jenis x main la nak pendam2...luahkan jek...so anak2...dgr jelah ye..melawan derhaka nnti!!!tp klu bebel ke suami tu derhaka x??uhuhuh...
weiii..lelaki pun ader yg kuat bebel gak tau!!!!elllehhhh bkn pempuan jek...kan??kan???xnak kalah gak tuh...hikhik...tp kan...suami derhaka ke isteri aci x??? :D

Wednesday, April 22, 2009

awards

dpt awards lg...meriahnyer blog sy pasni...penuh ngn awards...best2!!!maceh ye pd gie ngn mummydasy...ni sy ambik awards maner yg sy x dpt lg jek ye...main pilih2 lak...hehehe...


ni lak dr kak dinie...x ambik kang majuk katanyer...kak...sy dah drill dinding ni..gantung dah pun...hehehe...maceh ye kak...ari ni nak kedekut sket la...x moh aaaarrr share ngn sesaper....ku nak bolot sengsorg...muahaha..

alahaiiii....

sian lak tgk damia dok jdkan bear dia sebagai baby...nak adik ke yang??? ummi leh jek nak bg...TAPI...ader tapi....dgn syarat...damia dah xleh nak pakai diapers lg...damia nak kencing ke berak ke kena gi toilet...klu damia setuju ngn syarat ummi nih...insya allah ummi akan usahakan tuk bg damia adik...deal or no deal???!!!!hehehehe....

sedang menidurkan baby...

bg baby minum susu tuh...

di hari yg lain lak ni tau...damia siap nak bedung baby lagi...
(korang abaikan rumah ku yg berselerak tu ye...korang fokus ke damia jek tau!!)

setiap hari damia asyikla nak main diapers dia!!!!dok nangis2 nak diapers...damia ckp nak pakai kat baby...baby kencing la...klu ummi n abie x lyn...dia mintak bantuan abang lak tlg ambikkan diapers tuh... sib baik abang ni jenis kena tny ummi dulu...ummi kata NO!!aqil rilek wat x lyn ke adik...meraunggggggg la dak kecik tuh...

sbb dulu penah sekali...masa tu ltk diapers ni kat bwh jelah...galak sungguh la dia main...baby encing(kencing)lak..ishh!! dia pun trus gi buang diapers tuh...ambik lak yg lain...smpai ngamuk abie dibuatnyer!!!! tokeh genting pun leh jatuh terduduk atas tanah damia oooiiiiii....klu hari2 camni...

kadang tu dia siap lambung2 baby la...agah2 la...ltk kepala baby kat bahu la...tepuk2 baby suh tido sambil berselawat...alahaiiii...dah leh jd kakak awk ni damia....bleh ke???ummi rasa cam x konfiden jek...cuba korang bayangkan klu baby tu baby btul2 punye....dia wat camtu??? uhuhuhuhuh...harus ummi x leh wat keje lain...dok ngadap jek kang....
kesimpulannyer....tunggu la lg 2-3 thn ye...hehehe..insya allah...

Tuesday, April 21, 2009

sampai dah!!

ummi order tudung ngn mummy ima...saper2 nak order tudung ala2 ekin tu leh la order ngn kak ima nih...so semlm smpai sudah tudung ngn spek yg ummi kirim masa mummy gi bandung tuh...

tudung color turqoise tu ummi beli...yg pepel tu mummy bg as a souvenir...tu kain dr phnom penh...kan ummi terpaksa cancel jln2 ke phnom penh tu sbb abie ader test ngn presentation... uhuhuh...sadisssss...ok2...kite buang kesedihan...benda dah lama berlalu...hehe....yg spek tu lak dr bandung...ummi kirim ngn mummy...org gi bandung kirim baju2...ummi kirim spek lak...ngehngeh...

nak tgk model pakai spek??saksikanlaaaaaaaaa...(ikut gaya iwan dutdut ye..)

sgt sebok n bising k dorg ni...nak pakai spek ummi...nak pakai!!!!smpai nanges2 tau...kecoh tul!!

mlmnyer lak muffin ummi lak smpai...ummi order dr unty shada...sian dia kena antar lak ke rumah...hehehe...beli sajer2 tuk mkn...n bg unty zura sket...korang nak rasa x?? sedappp tau...
mehla jd jiran sy... ofismate sy ke....hehehe...

ari tu kan...x ingt bila...
maklumlah urat bnyk putus..hehe...
dah mlm ni...gi kat dapur...
skali terdgr bunyi sesuatu dr dlm bilik blakang...
ummi pun masuk la tgk...
skali baru pahsan plug iron x cabut...
abisla bil letrik bln ni mencanak...
x brani wooo nak gitau hubbyku...
biar dia tau dr blog jek...
blk kang ku tadah jek tinger...huhu...

batu feringghi

hari sabtu lps...kami gi gathering ngn member2 blog...jumpe kwn2 baru ummi...gie,zue n kak ina(kakak zura)...cuma zura tu jelah kwn lama...sah2 ofismate...hehehehe...sonok rasa berkelah tepi pantai...mcm2 mknn ader...yg penting ader bbq...best2...

kami beramai2...

tp ummi x berborak sgt la...uhuhuh...sbb layankan ke damia yg very the high class punye bdk... boleh dia geli nak pijak2 pasir...pastu nak bertepek jek ngn ummi...lgpun kan...ummi ni kan pemalu punye org...x caya??cayalah korg...korg gi tny kakak2 ku dua org tuh...tul tak kak ima n kak kasih??adikmu ni pemalu kan....hehe...

ape2 pun sonok dpt kenal2 ngn kwn2 baru...nnti bile sy blk klang...wat gathering lak ngn suziey,acha,watie,mummyaeesh,kak nita...saper lg yg dok kl nun...kita pakat2 jumpe ye...hehe...

so korang layanla gmbr ye...

abie sempat tido tuh...kehkeh...xderla...sementara tunggu dorg tuh...abie ltk ubat mata jap...

kami tunggu dorg kat masjid terapung, tanjung bungah...

aktiviti bakar membakar,mkn2,jln2 ambik angin...

aqil seronok tul dpt main pasir...siap bg ummi 'durian' lg...bknlah durian bebetul...
tu pokok ru punye buah...

anak dara ni dpt jln sekejap jek kat pasir tu...tu pun sbb pakai kasut..pastu dia sebuk suh bukak kasut sbb pasir sudah masuk dlm itu kasut...

my lovely family..

pemandangan di batu feringghi..

last sekali tuk tatapan korang...terimalah cik nyet beraksi...:P

Monday, April 20, 2009

no entry!!correction...no story!!!

xder entry di ptg hari...ku kepenatan ibarat berlari 200m....uhuhuuh...wat keje yg nak urgent jek ari nih...terkulat2 ummi menyiapnyer...laaa nih...baru la leh nafas...nikmatnyer hidup xder keje... hehehe...

baru abis blog walking...adussss...entry gi gathering tu sok la ye...lotih nih...nak blk jek rasa...

to apeng n malai...kot2 korg bukak blog sy kan...tau korg akan bukak punye...kehkeh...sorry la x buzz blk ym korang...sok sy buzz ye...lama x berconfy...hehehe...

kak ima...dah abis baca novel BYMB tu pos lak ke adik mu ini ye...seploh sorg...hahahaha...

klah...nak get ready to go back!!!home sweet home....zzzzzzzzzz...

edited @ 9.17am...suziey telah berjaya menjd pengomen pertama mengenai kesalahan pd entry nih iaitu tajuk entry ni...tahniah!!!jgn lupe email ye detail...
ni kira mcm contest tanpa diwar2kan...sajer nak tgk saper yg alert...kehkeh...
ni komen suziey~erkk..no entry? bihtu ni amende? bkn entry ke..ekekeke:D

ingtkan no entry tu nk story psl jgn masuk..hahah;p

perjumpaan dengan ibu bapa

hari jumaat lps ader perjumpaan bersama ibu bapa di tadika aqil...ni lbh mcm hari report card la klu zaman sekolah2 tuh...ummi mintak ngn boss ummi blk awl...xder awal maner sgt pun...kul 5.15 ptg ummi blk dah...awal 45 minit jek...tu pun sejuk2 tgn nak gi jumpe...hehehe...

banner di dpn pagar kindy aqil..

sampai2 jek cikgu suh mkn kuih2 dulu...dah gigit baru tingat nak ambik gmbr...kehkeh..

pastu ummi gi kat meja lain tuk ambik gmbr setiap pages progress report aqil...maklumla masa tu kwn abie ader...segan lak nak ambik gmbr dpn dia...hehehe...dan inilah report progress aqil..
gmbr x clear sgt ye...x clear langsung rasanyer...x nmpk pun tulisan2 tuh...tp ummi totap nak blogkan...hehehe...

ada 7 pages tuh...klu kite kat sekolah ader A,B,C bagai tu kan...kat kindy aqil ader I,AC ape ntah lg...sign2 tu nunjukkan tahap student2 tu...aqil bnyk I means perlukan peningkatan...

ummi sedang tekun mendgr komen2 cikgu nih....ni antara komen2 cikgu yg ummi ingtla ye...
> aqil dah blajar dan mengenal alif,ba,ta smpai ha...
> dah bleh kenal a,b,c...tp ader bunyi2 la...kaedah fonetik kan...
> aqil dah boleh membaca cat,bat,cab...ni english fonetic..
> dlm bm lak na.ni,nu...klu dia cpt baca dlm english punye kaedah...bm punye xder masalah...
> baca 1,2,3 tu mmg bleh la kan...tp mengenal nombor 1,2,3 tu aqil dah bleh...tp no 4 ke atas lum lg ye...
> baru ummi tau kat sekolah bukak baju,pakai baju even lipat baju kotor masuk dlm palstik aqil wat sindri sume...cikgu x buat pun...tp naper kat rumah nak bukak n pakai baju suh ummi gak??!!ngadessss la tu kan....
> aqil dah bleh mengenal brg2 yg big n small...same n not same...yg ni ummi mmg nmpk kat umah dia sindri tunjuk ke ummi...kdg dia ambik ape2 mainan dia...1 besar 1 kecik...pastu dia ckp n tunjuk..bigggg...smallll...
> dah bleh kenal warna...blue,green,red etc...
> kat kelas klu cikgu tny ape2 dlm kelas...suara dia yg akan dgr dulu...semangat belajar...hehe...
> kuat nyembang gak dlm kelas...klu time cikgu garang...xder la dia nak sembang2...tp klu kelas cikgu yg bg dia baik n x garang...dia selamba jek sembang ngn kwn2...ishhh!!bdk nih...
> aqil mudah belajar...klu cikgu ajar sekali dua jek..dia dah bleh ikut...

lg ape ye...ummi x ingt la...uhuhu...tp kan...bg ummi pencapaian aqil pd umur 4 thn (ikut bln baru 3 thn 9 bln) dan baru nak masuk 4 bln belajar amat memuaskan gak la...alhamdulillah...
bangga ummi!!hahahaha...

ader 1 ari tu kan..masa nak antar aqil gi kindy...ummi ckpla...panasnyer pagi nih...pastu aqil nyampuk...hot la ummi...terdiam jap ummi...trus ummi ckp...pandai aqil...
lg 1 dia dah bleh tau in english pgl ape...dlm bm pgl ape...cth...payung...bila tny dia blk in english we called?? umbrella dia jwb...hehehe...

cikgu pun ader ckp mmg digalakkan antar anak2 ke kindy seawal 4 thn...sbb masa umur 4 thn...cikgu dah ajar anak2 ni benda yg basic2...cikgu xder nak push2 dorg suh blajar...kira blajar smbil bermain...yg penting basic2 ni dorg dah tau...so bile umur 5 thn...dorang senang nak blajar...compare dgn anak2 yg 5 thn baru nak masuk kindy...sian ke dorg sbb dorg baru nak ngenal benda basic sedangkan kwn2 lain dah dpt..ni ummi ckp bg anak2 yg xder pendedahan awal dgn pensil,kertas,1,2,3,a,b,c ye...klu dah didedahkan awl2..insya allah...semua nakkan yg terbaik tuk anak2 kita kan....

ni ader selingan sket...dah alang2 citer psl aqil kan...hehehe..
ptg semlm...kiteorg kuar area balik pulau jelah...nak gi isi minyak keta n pam tayar...aqil bersuara..

aqil: abie...aqil nak cam abie...(sambil tunjuk dagu)
abie: aqil nak ape??nak janggut??
aqil: aaa..aqil nak janggut cam abie...(abie hensem kot ader janggut...kehkeh)
abie: tunggu aqil dah besar nnti...baru aqil leh ader janggut cam abie....skang ni aqil kecik lg...
aqil: oooo...aqil besar ader janggut...ummi xder janggut...ummi kecik lg....
wakakakaakakaa....hambik ko!!!gelak besar haku ngn bie....

Friday, April 17, 2009

meroyan!!!

malas la nak citer pjg2...tgk jelah gmbr ni yg membuat ummi dorg ni meroyan mlm td....

tmpt contengan di atas sofa!!!
warrgghhh!!!

ni lak kat tmpt ltk kusyen2 tuh...
ggrrggrrrr!!!

ummi coolkan hati dgn membaca majalah pa&ma...
nilah ubat plg mujarab klu nak tido cpt...
baring2 sambil membaca...sure 10 minit pastu zzzzzzzzzzz...

geram ke???

pada suatu hari yg cuacanyer sudah bertukar mlm...
ader seorg anak kecil sedang asyik bermain bersama2 dengan abangnyer...
sedang bersyok2 main...tiba2 si abang meraung...
si abang pun pergi mengadu kepada omaknyer yg dia kena gigit dgn adiknyer...
omaknyer yg sgt geram mendengar luahan hati si abang...
trus pergi ke adiknyer sambil menyinsing lengan baju acah jek....
kuarla segala amarah omaknyer nih...

kenapa gigit abang???kan ummi dah ckp bnyk kali...jgn gigit2 abang!!!damia nak kena pukul ngn ummi ye??biasa dia ye...main gigit2 abang...bla..bla...bla...

si adik mencebik nak menangis...tetapi dia cuba menahan dr gugurnyer air mata itu...bile omaknyer tenung mata si adik ni...tenungan omaknyer berbalas...

geram ngn ummi ke damia ooiiiii....
ummi x takut pun ngn tenungan bls damia tuh...*sambil jelir2 lidah*

Thursday, April 16, 2009

awards lg...

ni lak awards2 dr neeza, azure n kty....x lupa gak dr mummy dasy...dan jugak dr kak kin...
i loveeeeeeeeeee urs blog toooo triiii forrrrr...


So here's the rule :So here's the rule :
1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!


1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan anda melalui 'backlink' blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

ni lak dr little sweet sis,lead..thanks dear!!

yang ni lak dr Gie...thanks a lot gie...ni pun mummy dasy bg gak...thanks!!!
kpd uols semua...semoga perhubungan kite di alam maya ni akan berkekalan buat selamanyer....
terima kasih kerana sudi menjengah blog sy...dan semestinya sy juga suka bangatttt menjengah blog korg semua...

maka...awards2 ni sy nak dedicate kpd kesemua yg mengunjungi blog sy!!!!thanks a lot for being my fren...
p/s~maner yg dah dpt tu klu nak gantung lg skali pun xper...wat penuh dinding umah...hikhik..

kasih sayang

kasih sayang seorg abang kepada adiknya...

sanggup berkongsi makanan sambil menyuap kepada adik tersayang...

abang sanggup jd bantal demi untuk adik asalkan adik bahagia...