sayang korang!!!

search box

Friday, August 1, 2008

kenangan bersama..

ari ni ummi tingat ke kwn2 lama ummi masa jd comander dulu...huuaarrgghhhh...rindunyer kat korg...tp naper tetiba lak ummi tingat kat dorg ekk..psl ummi dpt email nih.....
2 ogos 08 PERKAD UiTM Johor ,Diharap kepada semua Bekas komander dijemput Hadir Untuk memeriahkan lagi PERKAD 08 kepada yang jauh boleh membuat tempahan bilik penginapan LEDANG IN TANGKAK DAN MAKAN MALAM BOLEH DATANG KERUMAH SAYA.sekiranya yg ingin menyumbang untukprogram ini dipersilakan.

dgr cam ramai nak turun especially comander2 super duper senior nih...warrggghhh!!!!bestnyerrr!!!!rindu kat jurulatih sume...tp penting ke dorg nih??hhehehee...bg ummi kwn mmg penting dlm kehidupan kite...selain dr keluarga n saudara...dgn mereka lah kite bnyk berkongsi segala2nyer pabila kite berjauhan dr keluarga...bkn maksud ummi kite mengenepikan keluarga bila kite berjauhan...ader certain2 perkara yg kite memerlukan kawan tuk berkongsi masalah...cth bile kite tgh gaduh ngn boyfren ke...wahh!!gamaknyer....ekekekeke...tu cth jelah kan...yelah..xkan gaduh ngn boyfren psl dia x gosok gigi pun nak citer ngn parents lak kan...tp ader ke kes camtu eekkk??hehehehe...


mmg ummi bnyk sgt kenangan bersama ngn comander2 nih...dorg mmg best..mmg gilerrr sporting...klu ngutuk tu mmg x hengat la perasaan org yg dikutuk tuh...selamba badak berendam dorg jek nak ngutuk...yg dikutuk tu plak mmg xder perasaan pun..cam dah lali jek...ekeke...bkn stakat ngn dorg jek kena kutuk...ngn jurulatih pun ikut mulut berbuih dorg jek nak ngata..dpn2 lak tuh...tp kiteorg masih lg respek jurulatih2 nih...sbb dorg kan dah tua...ahakss!!!tp comander bat-x mmg happening!!!!!
nilah antara gmbr2 ummi bersama kwn2 pd zaman dulu kala...


gmbr 2 atas tu masa gi camping kat ayer keroh klu x silap...gmbr bwh tu uncle amir-comander gak dtg penang ngn wife n anak dia...wife dia-unty nurul ni roomate ummi...bnyk rahsia ummi ngn unty nurul nih...hehehe...gmbr seblh tu masa kawad 31st aug kat segamat gak...cuba cari maner ummi???hehehe...

gmbr ni setlh 7 thn x jumpa!!!!lama tulll....ni mini gathering kat mid valley pd 29 march 2008...ader yg dah kembang...ada yg dah beranak pinak...masih lg ader yg single mingle...ada yg maintain w/pun dah ader anak...(ummi la tuh)...wakakaka....harus jeles ye korg...

hrp kite masih lg keep in touch smpai ke akhir hayat....rindu korg!!!muaaahhh..

p/s:fara...sok ko gi perkad tu ambik gmbr bnyk2 email aku ye...ko focus tang perut dorg jek..nnti aku teka perut kepunyaan saper....lalalalala.....

2 coretan:

Farah said...

tapi yang pasti aku jgk yang makin vogue...!!!!

niza said...

vogeh ye...tu psl sume org cam x caya jek tu ko...terlampau vogeh...ekeke...