sayang korang!!!

search box

Monday, September 8, 2008

bday ummi!!


leh x nak wish kat diri sindri happy birthday!!!!hehehe..dah tu nak suh saper lak tulis kat blog ummi ni kan...nak suh abie??hhmmmmmm...abie tu tau baca jek...suh comment pun dia xnak..ni kan lak nak suh announce 1 dunia ari ni birthday ummi..hhmmm..xder maknanyer..hehehe..ampun ye bie...hehehe...

ari ni birthday ummi yg ke 28!!baru 28 thn...lum cecah 30 thn lg tu kira muda lg la kan...ekekeke... org pertama yg wish birthday ummi of coursela abie yg kucintai...lum kul 12 belas lg dah wish...siap suh aqil n damia nyanyi lg...sbb abie ckp takut tertido...hehehe...trima kaseh bnyk2 bie...diatas wish tu dan diiringi doa tuk sy...sy sayangggg bie n anak2 sgt2....

pastu kul 12.03am...unty cit wish bday ke ummi..pastu mak ngah n ayah ngah...teh jie wish kul 12.09am..mak adek kul 12.12am...pastu ms khaw-HR kat ofis ummi ni lak wish kul 5.25am...sume thru sms...trima kasih bnyk2 pd sume...

ape present abie nak bg ummi ye??jeng..jeng..jeng...kite nantikan...ekekeke...

4 coretan:

kin hashim said...

hepi besday to u..hepi besday to u...hepi besday to u... hepi besday to u...(baca dlm nada nyanyi yer!) moga diberikan keberkatan atas umur yg dianugerahkanNya ..amiin :),

niza said...

maceh kin...amin...

kasih nash said...

epi besde yang!! moga panjang umur dan murah rezeki selalu.. muah.. muah..

niza said...

maceh kak...muahhhhh