sayang korang!!!

search box

Tuesday, October 21, 2008

malu kononnn

pg td abie cam dah lmbt sket nak punch card...so dgn gigihnye ummi,aqil n damia pun terpaksa gak la ikut abie gi punch card sblm antar dorg ni ke kindy...

otw nak gi kindy tu...dlm keta damia nmpk keta kancil warna hijau...dia pun jerit la aliyah..aliyah.. yg aqil ni pun cam excited nmpk keta aliyah-parents dia la yg bwk k...pun dok pgl aliyah..aliyah.. aqil pandang ummi...dok nyengih jek...bile ummi ckp elleehhhhh... mulalah dia wat muka malu2 dia tuh...pastu abie tny ngn aqil...aliyah tu girlfren aqil ke... dia punye malu smpai tunduk muka dia kat kaki ummi k...penangan malu seorang lelaki...hahhahahaha...

aliyah ni kwn dorg kat kindy...anak pada kwn sama tmpt keje ngn abie...dorg ni asal nmpk keta kancil hijau mulalah dok jerit aliyah!!!mcm aliyah sorg jek keta dia warna hijau...hehehehe...nmpk keta lain xder lak sebuk nak pgl nama kwn2 yg lain....pelik nih....hhhhmmmmmm.....

2 coretan:

azza_irah said...

nnti autie aza lalu ngn kancil jeirt aliyah sama tau..hehee

niza said...

hehehe...klu unty azza punye kancil warna hijau confirm dorg jerit...ekekeke...