sayang korang!!!

search box

Wednesday, June 9, 2010

org jauh mai

ehem!!ehemm!!!testing...testing...:D:D:D

weekend lepas...kami menerima tetamu nun jauh dr kajang...alhamdulillah...sampai gak apeng n family ke rumah kami...pasni ntah bila la lagi nak datang kannnn....:P

sorry ye...dinner ala kadar jek...sebab kiteorang bajet awak datang hari ahad...so plan ahad pagi baru gi beli lauk2 makan tengahari...pastu leh ronda2...awak pun tak gitau yang ahad tu masih ada majlis lagi...ingat settle dah semua ari sabtu tuh...:D ampun ye...

apeng datang tepat pada masanyer...sekarang tengah musim durian balik pulau...rezeki apeng walau pada awalnya mengatakan 'durian saya tak heran'...eksen kan mainnn...:P

tuan lawyer yang malu2 monyet...ahakss!!! sedapnyer tengok hana makan...cumelll!!!
eh peng...hana ikut muka awakla peng...tapi awak tak comel pun....hana lebih cumell...:P

kak lin tengah menikmati durian sambil menghayati polisi insurans...:D

anak bujang apeng pencinta durian yang 'kalah' dengan durian gara2 sebuk nak main ps2...:D

isnin malam lepas...kami terima tetamu dari seberang tambak prai plak...datang siap bawak durian lagi tuh...i likeee!!!:D

zahrul n family...

tengok tv lagi best dari tengok unty dok sebok nak ambik gambar saya!!! :(

cuba teka berapa muscle yang saya ader...gerammmmnyer tengok naufal!!!

thanks to apeng n zahrul sudi datang ke rumah kami...lenkali datang lagi ye...

6 coretan:

Yan said...

salam niza..

humang aihh dah sebulan lebey tak berblog.. arini baru muncul..

El-Zaffril said...

Salam niza...

Lama tak update blog erk... hehehe... baru muncul

niza said...

salam yan...salam el...hihihihi...dok jd silent reader jek...xder benda nak dingomelkan...heheh...

atty's said...

beshnya ..makan durian ni yg nak doyan nie .huhuhuh..

niza said...

kty...mehla dtg sini mkn durian balik pulau...tp klu nak skang...x dapek den nak nolong...hehehe...

ibu emy efy eqy said...

sedap durian tu...