sayang korang!!!

search box

Wednesday, April 14, 2010

sukaneka & hari keluarga TGI

ya allah....pemalassss sungguh la aku skang nak hapdet blog...sejak ader FB...blog telah ku tinggalkan seketika....hehehhe....

ni masa 3hb Apr yang lepas...kindy aqil dan damia ader buat sukaneka dan hari keluarga TGI kat Bukit Merah u...tapi bukanlah kat dalam water theme park tuh...main kat dalam kawasan bukit merah tu jek...

dalam bas sebelum bergerak ke bukit merah...

sampai bukit merah dalam kul 10 pg gitu...dok dalam dewan dengar cikgu briefing sket2 (padahal tak dengar sangat pun...sebok borak...:D) pastu trus nuju ke tepi dewan tuk memulakan sukaneka...

ni antara game yang aqil dan damia main yang dapat aku snap...ader lagi game yang aqil main tapi aku tak gi tengok sebab damia dah nangis kepanasan...so gi lepak jek kat dlm dewan makan tuh...

happynye dia!!!

kepit kuat2 aqil...:)

damia tak ada mood...

lompat si katak damia lompat!!!

boleh damia gi bantai menangis gara2 nak gi kat aku tak boleh...

the kids...

three of us with the kids...

anak2 enjoy...kami pun happy!!!great job TGI!!!

10 coretan:

~ Lady ell ~ said...

waahh..bestnye.acara utk mak2 tade ke?

niza said...

ell...ader...tp x join...bz jd papparazi...hehehe...lgpun cuaca adalah sgtttt panas...malas pun ye gak...hehehe...

ALoNa Cintamaniszlite said...

bersukaneka sampai ke Bukit Merah..cayalaa damia ngan akil..hehe

Mak dia pun kiut aje ni haa..hehe..

niza said...

kak alona...tulah kan...bersukaneka smpai ke bukit merah...wpun x 100% sume parents ikut...tp tetap meriah!!!tp tulah...sian bdk2...panassss sgttt....

Hezesuze said...

kalo sukan dlm air kt theme park tu lagi besh kan....huhu

niza said...

mmg best kak...tp takut kang parents yg sebok dok berendam tglkan anak2...hehehe...

mamamiera said...

mmg ko ni awatnye maleh berblog..
fb fb gak weh.. blog pon harus aktif.. baru lah en. nuff bg masyuk $$$.. ;)

niza said...

malas dowh...uhuhuhuh....lgpun xder citer yg menarik tuk diceritakan....hihihih...

Marsha~ said...

meriahnyeeeeeeeee.. sape ade anak 10 kompem byk dpt hadiah.. hehehehe

niza said...

10???uuhuhuhuh...