sayang korang!!!

search box

Thursday, March 18, 2010

kerana RXLITE

kerana dia...

wife kawan aku telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 20kg!!!

dan yang menariknya

telah berjaya mendapat tempat pertama dalam kempen pelangsingan Rx Lite 'tiru macam saya'!!!

ramping dah skang...

makin bertambah2 cinta azrel kepada isterinya...:D

tahniah kak kerana berjaya menggondol tempat pertama!!!syabassss!!!!klu korang nak try contact aku ye...ooppss!!!gambar2 di atas ku telah mintak izin dengan tuan dia ye...harap maklum!!!
bie...i sayanggggg u...i nak minum rxlite gak bleh???:)

10 coretan:

mama uzma said...

kak...
jelesnya tgk badan kwn akak tuh...
mesti mahaikan..tp kak mcm nak try je pas bersalin nnti kita cita2 lg pasai nih ye..hhiihii

niza said...

mama uzma...x lah mhl sgt...sekotak market price 138...klu beli 2 kotak 248...jd ahli lg murah...hehehe...

zue_annie said...

niza aku ada baca gak pasal ni..rasa cam nak try plak tpi xtau bilo huhuhuh

niza said...

zue...xper...bila2 ko rasa tingin nak try....carik aku ye...klu ko jd ahli...ko byr rm198 tuk 2 kotak+rm9.90 ahli+rm10 pos...

zh-ena said...

wah mmg nampak ketara skang nie

Hezesuze said...

alamak! kene beli gak rxlite nie...huhu

Sue said...

niza, ko nk m inum rxlite? nnt org tak cam mana niza, mana damia. ekekekke......

aku pon nak! tapi still bfeeding mmg tak bole consume... tunggu ah!!!

Cik Wanie said...

kerana rxlite jugaklah,
wanie dah kena kecikkan byk baju kerana wanie dah minum rxlite nie selama 3 bulan dan hampir 16kg turun.....

terima kasih RxLite;)

x sia2 mencubanya;)

Mama Azlina said...

salam perkenalan..mama pun ambik rx lite...belum berjaya turun lagi..tapi inches byk kurang...hehehhe
apakah rahsia dia turun 20 kg?

niza said...

ena..kannn...nmpk tul beza...

kak ze...beli kak jgn x beli...hhehehe...

sue...amboiii...ko kan...nak samakan aku ngn damia ye...hehehe...

wanie...tul tu wanie...truskan menggunakan rxlite tuk capai target berat wanie...

mama azlina...rahsia dia???nnti sy korek ye....hiksss...