sayang korang!!!

search box

Wednesday, February 18, 2009

tag from suziey

alahaiiii kena tag la plak...nak kena suziey ni tau!!!!hehehehe....

soklan tag nih nyatakan 5 kedai yg anda pantang jumpa dan mesti nak masuk beli barang....

eerrmmmm...suziey...sy ni xder pantang2nyer...sbb sy bkn la seorg kaki tgn penshopping terbaik...x caya??gi tny hubby sy...hehehe...sy slalu pegi pun klu nak beli brg2 jek...klu xder menda nak beli agak kemalasan nak gi..klu lalu dpn kedai tu pun cam xder perasaan jek...uhuhu...tp klu ader satu2 brg yg sy nak...barulah nafsu tu dtg...kekeke...

kebiasaanye sy akan gi sini...


sbb ape...sbb nyer tesco ni sebelah jek ngn ofis sy...tp x lah setiap hari gi...pegi pun ari jumaat klu weekend tu plan nak masak...klu x..time weekend baru gi...gi sini beli brg2 dapur,susu n diapers anak2,etc....(dr tempat meja sy ni toleh kanan jek dah nmpk lambang tesco tuh)

ni gmbr giant kat bayan baru...sini pun rajin gak gi...tp kureng sket la sbb tmpt parking dia amatla terasa sempit jekkk...hehehe...

lg 1 sunshine kat bayan baru gak...klu gi sini slalu cari baju2 jek...sbb kat sini bnyk gak pilihan baju2 anak especially...sediakan poket tu penuh jek...hehehe...

lg 1 kedai rm5...hinode ke nama kedai tuh...daya ingatan terputus jap...hehe...suka beli pasu2 dia...murah n cantik...beli frame gmbr...dan ape2 jelah brg yg nmpk bleh diguna pakai smpai lebur...hikhik..maklum la kan...ader anak2 kecik ni umah maner leh nak berhias ngn brg2 mhl...klu ranap pun xder la terkilan sgt kan...ekeke...

rasanyer 4 tmpt ni jelah yg rajin gi...jusco dan sewaktu dgnnyer tu pegi bila jln2 carik mkn or time2 nak raya jek baru gi...hehehe...

ok la tu 4 tmpt ye suziey...xleh nak pikir la tmpt lg 1...kat penang ni ader la gak mcm jln TAR tu...tp x sehebat jln TAR la...tmpt ni kat jln penang klu x silap...hahaha...ku mmg x hengat nama2 jln nih..apatah lg jln nak gi sini..harusla sesat smpai ke klang...ngeh ngeh ngeh...

malas sgt2 nak gi situ jln2 cari kain bagai..sbb serabut ngn org ramai...unless klu sy ader assisstant yg ngikut kan..saper lg adik2ku la yg kena kerah tenaga tuk jaga anak2 sementara ummi gi shopping2...kuar2 dr situ xder beli ape2...hahaha...tekanan!!!
ehh dek ebah,ujie...i penah bwk uols x gi tmpt nih???klu x penah lg...uols nak gi x??hahaha...

4 coretan:

[-suziey-] said...

huhu..xacila cik puan ummi..xckp 5:P
hahah..xkisahla..4 pn 4 la..tp yg xtahan tu tesco la..waa kalu sy la dari meja toleh kanan nmpk tesco mmg xbuat keje dh,..dok pk brg nak beli..bile ade brg nka beli.ade reason nak g tesco..ekekek:D

niza said...

hehehe...kdg tu ader jek brg nak beli...tp thp kemalasan ni membuak2...malas nak jln panas2...konon puteri lilin la...hehehe...

mummYaeesh said...

tesco dlm gambar ni da pernah g...(skang da tak g..sy boikot tesco..woohoo)..giant dlm gambar ni pun da pernah gi & sunshine yg takde dlm gambar pun da penah g...arwah mil ada niaga mkn kat sunshine dlu..

kasih nash said...

kurindu kedai 2hengget.. huuhuu.. bila nak balik tepen nehhh... nak g sana..