sayang korang!!!

search box

Monday, March 9, 2009

huwaaa ku krije...

nilah yg perlu dibayar bile keje ngn company tuutttttt...wah!!mcm artis plak...kuikui...

weiii public holiday la weeiii ari nih...apsal ko suh kami semua keje...ngeng tul la....eeeeee mencik!!

pg td nak nak gi keje...wahh!!!bie senang lenang menguli tahi mata...ku bersusah payah nak bgn!!! uhuhuhu...sib baik aqil n damia pun dah bangun...leh teman ummi bersiap2...siap babai lg ke ummi...uhuhuhu...sedihnyer...

apalah abie masak ari ni tuk aqil n damia ye....breakfast ummi dah siap rebus chicken ball n hot dog ke aqil n damia...abie curly fries ngn vege chicken ball...klu abie malas biasa dia wat nasi goreng jek...hhhmmmm....

adooiiiii........malas nak wat keje!!!!
mana abg2 n kakak2ku nih....meh la teman adikmu ini...uhuhu...

9 coretan:

zura said...

krije la kite....nk buat cm no dah....huhuhuhu..

[-suziey-] said...

hohoho..siannya kena keje...sabar yek..xpe update blog..post entry bebnanyk//ekeekekk:pmor

niza said...

zura...tulah psl...agak2 dpt blk awl x ari nih...kul 4 ker...u pujuk la pakcik tuh...uhuhhuu..

suziey...nak hapdet pun cam malasssss...ape lah aqil n damia wat kat umah tu kan....uuuwwaaa...

kasih nash said...

APA?????? KERJA???? KAH!! KAH!! KAH!! :p

kin hashim said...

pasal apa plak kena kije ari public holiday? tak pe....OT bayo lebih sket...heheh...

mummYaeesh said...

woohoo..keje jgn tak keje...boss sj jek tu nak tgk sape bg komitmen sape tak...so senang dia nak cari alasan buang keje!skang kan musim boss mencari salah pekerja utk ditendang kuar...krisis ekonomi la katakan..woohoo!

uish hubby pandai masak ek?klu ahkau...kena tggl dgn yaeesh..ke mc donald la jawabnye...

niza said...

kak kasih weiiii...gelak ye...APA??KENA TINGGAL???MUAHAHAHA...

kak kin...company ni x gazet maulidur rasul,nuzul quran...eerrmmm ape lg....dia ambik yg penting2 jek...kak...bkn OT tau..keje seperti biasa...selama sy keje kat sini TAK PERNAH OT..blk sentiasa on time...hehe...

watie..xder maknanyer nak bg komitmen ke ape...klu dah kata keje spt biasa tu..wajibla kan dtg...klu dia bg option tu confirm ku coti!!!hehehe...
hubby leh la masak simple2...tuk tekak kami2 jek...ekeke...

neezareef said...

keja kompeni gitu la ek

niza said...

ku redha dlm keterpaksaan...uhuhuh...