sayang korang!!!

search box

Wednesday, March 25, 2009

tag!!

tag dr zura...xnak jwb aci x??hehehe...

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
tu kat atas tu...hehe...pabila jemari mula menaip...kenapa?? kerana...jemari jek yg bleh taip...jemari i xleh berckp...ahaksss!!!

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
coretanummi.blogspot.com...idea dtg sewaktu i tgh wat aksi drift u...tgh2 syok ambik lap kan...skali keta tetiba bergegar semcm jek...uishh pehal plak ni...cemas dah nih...tayar meletup ke??tp x dgr lak bunyi booommm oh mak ko meletup!!!i trus benti tepi gi cek...lerrr...rupanyer amir punye kambing tumpang dok seat blakang....i'm sorry kambing tu ckp...melompat2 kambing tu syok tgk i wat drift...isshh...potong mood tul kambing ni tau!! :D:D:D ape??ok2..i ngaku...i tipu...hikhik...
sbbnyer..dah ummi dorg punye blog kannnn....

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
no method2..ikut suka jari i nak taip ape...hikhik..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
hapuskan tu xlah kot...delete tu mgkn...oppss!!sama ke??hehee...
klu i hapuskan blog ni..wat penat i jek curi tulang kat ofis perah2 otak nak story mory dlm nih...letih tau curi tulang...dah la berat..ngalahkan tulang gajah jek...hehe...

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
blog zura nih???eeerrmmm...org ini dah ader blog x gitau i pun tau!!!i tau dia ader blog yg very the pepel tu pun dr live feed activity yg kat bwh belah kanan blog nih...tetiba tgk nmpk http://ceriterayanzur.blogspot.com/...saper la tuan punye blog ni kan...skali klik...lerrrr...my colleague rupenyer...ha ko!!!kena jerit ngn i kannn...nak rahsia2 lg kan...kekeke...

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
spt biasa...non adooooo...

4 coretan:

zuraiwan said...

amboi2....sedapnye mgumpat kwn ek....kekeke...nk kena ni..

niza said...

ekekeke...ampunkan patik tuan hamba...kuikui...

~~zuraiwan~~ said...

geramnye....ceta melalut dia....eee

niza said...

hahahaha...phheewww....