sayang korang!!!

search box

Thursday, March 5, 2009

my best fren

ari jumaat lps masa blk klang tu...ummi sempat gak la jumpa kawan baik ummi since belajar kat uitm segamat...kami close pun masa tu sama2 jadi komander kesatria...ummi jd komander tau!!! x caya???see my mouth,hear my voice la....hahahaha....siap guna suara dr perut tau nak bg koman..ekeke...rindunya suasana ketika itu...bergurau senda ngn komander2 ngn jurulatih2 ni mmg xder nak batas2...ckp main lepas ikut sedap lidah jek...sbb tu i x kesah uols nak gurau2 kasar ngn i...dah lali....cewahhh...hehehe....

my best freind ni keje setempat ngn my sis,my bil,my younger sis n company delloyd industries sdn bhd ni pun tmpt kerja lama abie seblm ke KKTM...dah jadi company adik badik jek..hehehe..

my best freind~anoy

sbb ari jumaat kan dorg lunch lama...so ummi gi ambik unty anoy(unty dah ko noy...haha..) ngn maksu-my younger sis...ibu masa tu ader lunch ngn boss dia...klu x confirm ikut dah...ibu kannn...hehehe...kami gi mkn pak ali kopitiam kat bukit tinggi klang...

white coffee,chocolate ice blended(sedapppp) ngn barli suam...

kueh teow hokkien...ummi yg order...sedap gak...tp ummi x mkn abes...masa ni ummi tgh sakit pala...selera non ado...

nasi ayam lemon...sangatlaaaa x sedap...sbb cili dia bg sos cili jek...maner jadi nasi ayam ngn sos cili...ayam dia ummi x rasa...x tau sedap ke x...kena tny maksu...tp ummi x suker!!!

mee goreng mamak...quite ok gak...unty anoy yg order...

jurulatih kami-pak brahim, kena kanser payudara...
agak pelik n kelakar kan bila lelaki ader kanser payudara...
tapi inilah realitinya...lelaki pun leh kena...
skang dok berulang alik dr segamat ke spital selayang tuk buat kimo...
kami doakan pak brahim tabah n kuat menghadapi dugaan allah...
kami sayang pak brahim!!!

3 coretan:

[-suziey-] said...

waa syioknye jmpe best fren...
mee goreng mamak nmpk xmneyelerakan..ekekek..sesuke je komplen:D

mummYaeesh said...

weols ko asabina katanye..tp time haiskul dulu presiden renjers puteri...sempat la menjerit2 bagi koman!rasa nak tercabut anak tekak..very der hi pitch katanye...woohoo..

niza said...

suziey...mee goreng mamak dia rasa manis sket...terlebih sos cili kot...hehehe...

watie...hehehe...mau x tercabut...tiap kali nak start kena pgl sume platun tu..time tu sy dok sibuk naik ofis ambik buku2 kedtgn bdk2 nih...nak lari diri....klu stakat jerit kat platun sindri no problem...kui kui kui...sshhh..rahsia tau...hikhik..