sayang korang!!!

search box

Friday, December 24, 2010

berdarah!!!

lahaiii...sian aqil...bebird dia berdarah tengahari tadi...cepat2 mama aku call hubby suruh bawa gi klinik...

bila aku call tanya aqil caner boleh berdarah...dia cerita yang damia dengan sepupu dia,syahirah main lompat2...aqil terkejut...terus berdarah...heran pulak aku takkan sebab terkejut boleh berdarah...balik kang baru nak tanya betul2...

tapi mengikut kata mama aku...kulit bawah bebird dia tu yang berdarah...aku pun tak boleh nak imagine caner...balik kang baru tengok...

aqil...aqil...nak main2 pun tunggulah dah baik betul2...adeiiii...

6 coretan:

Lia3003 said...

terkejut boleh berdarah? maybe tekanan yang kuat di situ kot menyebabkan dia berdarah.. hehe

Sidratul Muntaha said...

arr?
berdarah..
ihs aqil nih!!
adeii..
sian mak ko.

[-suziey-] said...

erkk mcm ngeri jek..awalnya aqil sunat yek..

kakyong said...

berdarah mcm luka ker... ish ngeri plak...

Hezesuze said...

bebird berdarah...ngeri siut

mummY2Y said...

yuhuuu.. i'm back! gitew...
uiks, aqil da sunat..dia sebaya yaeesh kan? pandai ke dia jaga.. kan da berdarah..kecik sgt kot da sunat. baik masa baby jek sah2 dia x gerak,.hehehe