sayang korang!!!

search box

Monday, December 27, 2010

kisah selanjutnya....

thanks pada yang memberi komen dekat entry berdarah tuh...

mengikut cerita aqil...damia dengan sepupu dorang main terjun tiruk (dorang panjat meja...terjun atas katil yang tak bertilam!!!perangai kalahkan budak lelaki k...) dan aqil masa tu duduk kat katil tu tengah main game...mungkin masa dorang landing tu terkena belakang badan aqil...dan aqil terkedepan dan tertekan sikit bebird dia....tu yang berdarah tu...:(

start hari ahad...actually sabtu lagi...tapi sekejap jek...aqil dah boleh pakai seluar...tapi tak pakai spender la...hari ahad tu baru nampak dia betul2 selesa pakai seluar...dan yang penting...sampai sekarang...dia masih NGERI ala2 tak sanggup nak tengok rupa bebird dia...masih memejamkan mata bila ke toilet....:)

hari ni aku hantar dia pergi kindy...tapi dah informlah dengan cikgu apa2 yang berkaitan...harap2 semuanya ok...

>>watie,mummyY2Y(nama baru tuuuu...hikss...) rasanya yaeesh same age dengan damia kot...aqil tahun depan 6 tahun dah...

2 coretan:

atty's said...

sian aqil,harap lepas ni takde apa dah ..takecare aqil.

POSH76 said...

takutla bab2 darah ni..moga aqil cepat sembuh yer