sayang korang!!!

search box

Monday, December 6, 2010

sekitar konvo dek ebah

akhirnya...dapat gak gambar2 sekitar konvo dek ebah...tengok gambar jekla ye...

uishhh...saper yang bagi bunga tuh???:D

dek ebah tengah bersedia untuk bergambar dengan pelajar2 lain yang mendapat ANC...

dek ebah bersama peminat...uhuhuhu..:P

bersama mak dan ayah...eh dek..yang budak kecik tu adik u ker???hikss...

with family yang tak cukup korum....:(

bagi aqil berangan jap..:)

nak gak menyelit damia nih tau...:D padahal sebelum tu dia duduk tempat lain...bila nampak aku nak snap gambar aqil...cepat2 dia berlari nak merosakkan gambar....:)

ni bukti gambar damia berlari nak menyibuk...:)

2 mak dara yang ramping...sorang mak dara yang membuyung...hikss...oh...mak dara yang dok kat melaka yang pergi dinner sapura tapi lucky draw dapat mixer tuh...jangan jeles eh...hihii...

3 coretan:

atty's said...

tahniah utk dek ebah

niza said...

maceh kty...

Cik Kamoo said...

rindu zman konvo dulu bl tengok gambar nie