sayang korang!!!

search box

Monday, February 14, 2011

majlis kesyukuran

hari sabtu yang lepas2...ntah berapa kali punye lepas la kan...aku and hubby ada buat majlis kesyukuran sikit...sempena???banyak sangat sempenanya...hehee...first hubby buat sempena mentee2 dia masuk sem baru...kira aktiviti antara mentor mentee yang pertama untuk sem nilah...pastu sempena house warming gak...then sempena aqil bersunat gak...pastu konon surprise birthday untuk bie...tapi tak menjadi...sebab bie ni dia cam boleh baca jek ape yang aku nak buat...banyak kali dah gini...sokmo2 tak jadi nak surprise...huhuhu...

mentor bersama mentee2nya...
mentee2 seramai 14 orang...
antara tetamu yang hadir...ada lagi kawan2 sedepartment bie...dan jiran2 terdekat kat rumah aku nih jek yang kami jemput..tu pun dah sentak rasa rumah...sian dorang...lenkali jangan serik datang lagi ye...



menu2 yang ada...lauk pauk dengan orang lain...karipap orang lain...roti jala dengan orang lain...tak lain tak bukan...dengan shada...

gara2 terliur tengok Red Velvet si ayu...aku pun order la gak RV ni dengan shada....sedappp beb!!!  
 
inilah tuan empunya kek...surprise yang tak menjadi...:)
alhamdulillah...dapat gak buat makan2 kat rumah baru ni setelah hampir 6 bulan duduk...itupun tak dapat nak jemput ramai...maklumlah rumah kecik...:) ada rezeki lain nanti insya allah...


4 coretan:

atty's said...

rumah kecil tiang seribu..
takpe.yang penting kita dpt jamu kawan2

NizA said...

rumah sy kecik xder tiang caner???hihihih

Sidratul Muntaha said...

ptut la aku terbatuk disitu!
muhhahaha.

ibu_umairah said...

sedap tu lauk pauk....yummy!!!