sayang korang!!!

search box

Saturday, February 12, 2011

**ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting**

lama betul tak join segala contest...segala giveaway nih...kali ni nak try la gak join giveaway dari rakan seperjabat aku nih...(ppsssttt..payah kan skang bila kat ofis tak boleh log in blog...uhukk)

korang dah join belum???kalau belum jom join **ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting**.. sajer meramaikan majlis....ada rezeki dapatlah FM dari genting tuhhh....hihii... 


syarat2nya senang jekkk...korang kena :

1-jadi follower blog zuraiwan nih...
2-buat entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan banner kat entry korang the link back kan entry GA nih...
3-tinggalkan link entry korang kat ruangan komen entry tu...

itu sajerrr....mudah kannn...apa lagi...join la...peace!!!

2 coretan:

zura@iwan said...

slm...

dtg view..

thks join GA hamba ni..hikss..

gud luck..

pstt; mmg betui...tensen2 x dpt nk log in blog..huhu

niza said...

tq2!!!hrp ada rezeki...hihihii...