sayang korang!!!

search box

Friday, February 18, 2011

malam berinai @ dengkil

hari sabtu pas zohor...kitaorang bertolak dari klang ke dengkil...sebab sepupu aku sudah kawinnn!!!sepupu lelaki...mestilah dah kawin dulu kan kat sebelah perempuan minggu sebelumnya...so buat sebelah lelaki sudah kawin la...hanya buat majlis sajer...kalau orang tganu kata majlis sambut menantu...:)

kitaorang kena balik awal sebab bawak mama aku...mama aku kena jadi chef untuk makan2 malam berinai...

 kerja tak buat...berborak jek lebih...hihihhi...

 seronok tengok bila adik beradik berkumpul camni...tu pun tak cukup korum....

 sepupu2 yang boleh jadi bonzer aku...hahaha...

 pelamin bertema maroon...

sebenarnya tak plan pun nak buat majlis berinai nih...sebab dorang tak ada ambil baju extra...tapi mujurla ada sepupu yang baik hati memberi pinjam baju dia...dan pengantin lelaki pun ada bau color biru...walaupun biru tak sama..janji ada kannnn...

soklan aqil...ummi dulu masa kawin dengan abie macam ni ker???hihihihii...

 sepupu2 dan 2 pupu...yang baju coklat tu 2 pupu dorang...

happy aqil damia dapat naik pelamin...

kisah majlis bersanding jap lagi eh...

2 coretan:

Cik Wanie said...

sebelah lelaki ada majlis berinai jugak ke kak,
bukan sebelah perempuan saja ker?
hurm....

Hezesuze said...

cantik pelamin tu uols hehe