sayang korang!!!

search box

Thursday, February 11, 2010

annual dinner 2010

malam tadi berlangsungnya annual dinner company kat bayview hotel...memang happening ditambah dengan staff2 yang sporting menari,menyanyi bagai kan....aku???oh!!!tidakla aku buang tebiat nak ikut dorang kan...perasaan malu tu masih menebal dalam diri...:D jom layan gambar...

geng semeja kecuali 2 orang jejaka tuh ye...

mereka yang sangat sporting!!

sharkfin soup...oh!! i'm lovin' it!!!tu mangkuk yang ke 4 aku makan ye...

hadiah lucky draw aku....CD compo...oklah kan....leh gak dengar2 lagu di kala hendak membuai mimpi...:D doa2 tahun depan aku dapat 1st prize CASH RM2000 tuh!!!;)

memandangkan aku tak bawak kamera....maka ini jelah gambar yang ada...tu pun aku kidnap dari company punya gambar kecuali sharkfin soup ngan CD compo tu sindri snap la kannn...nak tengok gambar lelain...leh la terjah blog zura ye...;)

annual dinner tahun ni agak best jugak compare last year...cuma makanan2 dia so-so jelah...yang penting semua pun enjoy!!!

7 coretan:

momguess said...

occay lah tu
dpt gak hadiah
aku amin kan
moga2 tahun dpn ko dpt cash

Jiji said...

shark fin skang ni banyak yg tipu tau .. lagipon becareful jangan bnyk sangat makan takot mercury level dlm fin tu tinggi

niza said...

kak ina...mmg sume org dpt hadiah...ko doa2kan aku tau kak thn dpn....hehehe...

jiji...nama jek sharkfin...tp ciput sgt...bnyk selingan2 jek dlm tuh...

Hezesuze said...

radio philips tu sejibik cam akak punya...

tp idakler hadiah lucky draw...beli sndiri jek wat letak kt dapur tuk berhibur kekdahnye...huhu

zh-ena said...

bertuahnya dpt hadiah..klu ena mmg tak pernag la nak dpt hadiah time luck draw

wantie said...

kik kik kik... murahnya rezeki ko. kayonya company korang. zura dapat hp ko plak dapat CD compo..

grand prize apa ek? nak gak aku tau. sibuk jer haku nih..

niza said...

kak ze...wah!!!tgh masak sambil menyanyi ker???hehehe..

ena....kat sini sume org lucky...sume org akan dpt hadiah...cuma hadiah tu jek nasib2 la kannnn....

wantie...grand prize rm2000 cash!!!!