sayang korang!!!

search box

Tuesday, February 23, 2010

bestnyer bau...

bau saper???bau baby daaa....:D last weekend bie janji dengan zahrul nak gi tengok anak salleh & farehah kat eeerrrr...ape ye nama tempat tuh...tapi bukan dalam pulau lah...kat seberang sana...xper...tak penting...:D yang penting dapat tengok baby...dan yang paling penting skali aku dapat WARNING dari damia...ummi jangan pegang baby tau...mia nampak ummi kena!!! huh!!!tak padan dengan kecik...tapi dapat gak la pegang time dia tengah main2 kat luar...:))

ummi with unty kina and the kids...baby yang comel ni bernama nur aqilah atikah...dia punya ejaan nama tu tak sure betul ke tak...ampun ye ayah aqilah....;) mata dia sepet cam ayah dia...:)

berkat susu ibu...semangat tul naufal...cuba korang teka ada berapa muscle kat tangan dia???:D nak teka lagi???cuba teka umur n berat baby naufal nih...kalau betul...aku bagi baby naufal yang aku geram sesangat ni kat korang...tu pun kalau ummi dia tak sembelih aku dulu la ye...:D semangat kan....geram sangat!!!!

misi nak gi tengok baby lagi sorang tergendala sebab dah malam...bie janji weekend ni nak gi...:D

2 coretan:

Nana said...

mmg suka sgt bau bb baru lahir bau dia nye jeluwak pon sodap heheh

niza said...

eerrkkkk...hehehehe...