sayang korang!!!

search box

Wednesday, February 24, 2010

RXLITE

sticky mode entry for 48 hours...
new entry...nuuunnn di bawah ye...;)

Harga Pasaran Seunit (1 kotak 30 paket)
Semenanjung : RM 138.00
Sabah/Sarawak : RM 148.00

RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

RMLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

RXLite berkhasiat dalam:-
  • Membantu membakar lemak
  • Diperkaya dengan vitamin dan mineral
  • Rasa koko yang lazat
  • Mengandungi anti-oksida
RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

ramai yang telah mengakui keberkesanan RxLite nih...kalau mengamalkan diet yang seimbang + exercise + minum rxlite...confirm!!!turun berkilo2 punya....dan hubby aku sendiri tengah mengamalkannya...dan dia telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 7kg!!!baru sekotak lebih jek minum....nampak la tang perut tuh kempis sket...:D

kalau nak mengetahui lebih detail...boleh klik kat gambar2 di atas. or masuk kat blog biz aku...dan kalau nak harga kawan2...boleh email aku di love2cubeauty@gmail.com...tak pun jerit jek kat FB ye...:D

5 coretan:

Ieda Al-Habsyi said...

ramai kata rxlite ni memang bagus, ieda pon nak cuba lah nanti :)

Hezesuze said...

adus! mmg nk beli
tp onkosnye tgh nan ado..
xpe kalo akak nk will
contct niza ye...huhu

niza said...

ieda...meh2 cuba...insya allah...pasti turun!!!

kak ze...orait kak!!!no prob...

Jiji said...

okeh nak try! hahahah kena kipas husband mlm ni!

niza said...

jiji...kipas2...hehehe...