sayang korang!!!

search box

Friday, February 5, 2010

surprise birthday

first of all...nak wish ke bie...

pic credit to google...

aku telah bersekongkol dengan kakak aku yang cantik nih....thanks ye kak menuruti kemahuan adikmu ini....maceh gak ke saidi kerna membantu menjayakan rancangan sy....;)

pic curi kat FB tau...halal ye...;)

macam2 yang aku dan kak intan dah plan sebenarnya...tapi semuanya tak jadi...:( mula2 aku ingat nak buat last weeekend...tapi disebabkan damia masuk 'hotel 3 bintang' tuh...maka plan cancel...so aku ingat nak buat la weekend nih...tapi bie dok cakap ada kelas dan test weekend nih...so cam tak maulah kacau dia...last2 kita buat selepas damia keluar spital...

pada hari kejadian...aku sms bie gitau yang kak intan nak belanja kita makan KFC...padahal aku tak plan pun lagi dengan kak intan apa2...ikut pandai jek nih...mula2 bie cakap dia segan...pastu puas aku mujuk...akhirnya...nak gak dia ikut...YES!!!!terus call kak intan...tunggu kak intan mintak permission dengan saidi semua...bla bla bla....ok!!!pas maghrib kita jumpa di KFC...petangnya tu...aku ambik kek dari shada terus hantar kat rumah kak intan...kang klu bawak balik...tak jadilah surprisenyer lak kan....:D
masa shada call aku tuk confirm kek tuh...aku terpaksa la berlari masuk bilik siap tutup pintu bilik tuk cakap dengan shada...kuar jek bilik...berkali2 hubby aku tanya saper call...aku pun dok cakap...adalah....kawan sy...terus hubby aku tarik muka dengan aku....wahhh!!!jeles sudah hubby aku...BERJAYA!!!!:))

birthday boy tengah potong kek...

tapi...hubby aku ni dapat rasalah apa yang wife dia buat...balik dari makan tuh...dia cakap...bie dah rasa lain dah tadi...cam ada sesuatu jek...pastu nampak lak saidi bawak something....:) sengih jek aku...pastu bila aku tanya surprise tak??jawapan dia TAK!!!!cessssss....

apa2 pun....u are my hero bie!!!!luv u...

8 coretan:

Kaseh NazLieza said...

happy besday to u...=)

MAHUKAN PAKEJ KATERING SERENDAH RM6.90PAX & PERCUMA KEK PENGANTIN 3 TINGKAT....

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hehe...tak surprise takpe..janji hubby nya jelas tergambar keseronokan..

zura@iwan said...

hepy belated besday for yr hb yer...

x mjadi x per asalkan hb u happy

Hezesuze said...

wah suprise gtew...
nape xbuat cam bang bang boom jek...haha

el said...

hepi besday
smoga bahagia pjg umur dimurahkan rezeki sihat tubuh bdn dan terbaik tuk keluarga lu..kahhhh rock giler

ibu emy efy eqy said...

happy besday! mesti best sbb dapat surprise besday daripada wife tercinta...

niza said...

maceh sume...:D

atty's said...

tak suprise pun.mesti hubby tu happy ..
selamat hari jadi .
semoga murah rejeki dan sehat selalu amin ..