sayang korang!!!

search box

Friday, February 5, 2010

aktiviti damia

aku malas nak wat watermark kat gambar....sebab kemalasan tu pun aku lama tak update blog...;) maklumlah...'cuti' lama...pastu kerja lak menimbun lagi kan...dengan diri yang tak sihat lagi...macam2 dugaan kitaorang hadapi awal tahun nih...:(

nilah aktiviti damia semasa di hospital...

kereta mainan ni cam dah jadi hak milik dia dah...siap parking dalam bilik lagi....tapi bukan damia dan aqil jek yang buat camni tau...hampir semua kanak2 dalam spital tuh bawak masuk keta dalam bilik...:D
ummi...cuba cari mana damia....

ummi : mana damia nih???damia....ooo damia....(lakonan kena mantap k...kalau dia tak puas hati dipaksa kita buat2 gak carik dia...)
damia : ummi!!!!(sambil wat muka kepuasan!!!)

bila dah kuar hospital...disambung lak wat perangai kat rumah....bermacam2 idea dia ada....

betulkan dulu baju tuh...(abaikan apa yang korang nampak ye...)

korang tau ape yang ada kat atas kepala dia tuh??

jelas tak???panties dia yang dah dibasuh tau...dia gi sarung atas kepala dia....:))

5 coretan:

atty's said...

kelakar je damia.tp lawa je pantiesnya .ltk atas pala gitu ..

zura@iwan said...

mcm2 pangai betui....

nasazfrog... said...

hihihihi.... wani ngn nuri pun suka wat camtu,, bab nak menolong lipat baju dua2 pun rajin,, tp tgk damia ni cam kelakar la,, cute jer dia.. :)

Hezesuze said...

muhahah 1st skali yg akak nmpak
spender atas kepala dia tu..ahaks!

damia2...clever girl gtew...

ALoNa [CintamaniszLite] said...

konon2 dia jadi misi ler tu, hehe