sayang korang!!!

search box

Wednesday, November 10, 2010

aktiviti orang dah berkahwin

lepas hantar anak2 pagi tu...kitaorang kat rumah kebosanan...tak tau nak buat apa...boleh gitu??hihihi...last2 aku gitau bie...jomlah kita keluar... dah siap2...dalam kereta...kita nak gi mana nih???hahaha..keluar tanpa hala tuju...try call seorang sahabat yang datang ke penang dari KL...malangnya dia tak angkat phone...tak ada rezeki nak cemolot dengan dia....:(

disebabkan orang tu gian membowling kan...maka ke penang bowl la kami...membowlingkan diri sambil membaling duit ke cashier dengan berhemah...:) nak tengok gambar???hihihihi...

orang ada kasut dan bola baruuuuuuuuuuuuuu.....:P

baling ke longkang ke laut tak fedulik....yang penting gaya mesti ada...muahahaha...

dah puas main wpun tak puas...eerrrr caner tuh....hiksss...yang sebenarnya dah tiba masa untuk menuju puncak ke destinasi utama...maka bye bye la penang bowl...harus tuju ke sini plak...

VIP card for us...

tak sabar nak tengok anak2 beraksi....nantikannnn...

5 coretan:

Ieda Al-Habsyi said...

aktiviti org dah kawin bagi laki aku adalah tido. sabo jelah, bosan tu!

Hezesuze said...

alaaaaa abg pomen weols tak suke main boling arr ...selalu weols pergi ngan rakan2 yg lain jek huhu

MiJa said...

wah.boleh plak gitu ek.haha.menareknye ektibiti org dh kawen yg ni. =p

~ Lady ell ~ said...

aktiviti ibu bapak...pegi konvo ank2..:)

Nurhayati said...

kami blom ada kesempatan lagi berdua-duan sejak bersalin ni. hihi