sayang korang!!!

search box

Friday, November 26, 2010

selamat mendarat...

by the time entry ni kuar...aku sefamily dah selamat mendarat di LCCT...menunggu ayah ngah kesayangan damia ambik weols...

balik kali ni...aku tak balik klang jumpa family aku...aku balik shah alam...walaupun dekat tapi bagi aku biarlah kita berjumpa puas2 dengan orang yang jauh...masa untuk concentrate (katanya) dengan family in-laws aku...nak harapkan weols balik kemaman tu agak lambat tak tau bila kan...sementara PIL and in-laws yang lain ada baiklah kiranya kita beramas mesra dengan mereka kannnn...ni kira family gathering la gak walaupun tak cukup korum sebab esok adik ipar perempuan yang bongsu yang manja yang memaksa abang2 dan kakak2 dia (tapi abang2 dan kakak2 ikhlas tau) untuk pergi hari convocation dia di UiTM Shah Alam...yang paling tak tahan...siap suruh bagi bunga ada bear lagi tuh...:P as u knowlah kan dek...your big bro tak akan layan punya...so untuk meraikan orang yang akan dapat AWARD FAKULTI dan PROGRAM TERBAIK convo nanti...i ganti dengan hadiah lain ye dek...:D i rasa bunga2 tu mak ngn ayah jek kot yang akan layan....hiksss...

so since in-laws ada ni...marilah kita bermanja manjaan dengan mereka...:D sesi bermanja manjaan dengan family aku akan diadakan pada bulan2 akan datang...:D lagipun bulan depan Insya Allah..mak aku nak stay rumah aku seminggu...syoknyaaaaa!!!

2 coretan:

zura@iwan said...

slmt smpi.....alhamdulillah...

adik ku sudah lps konvo kt citu..hehe..

niza said...

zura...alhamdulillah selamat mendarat...dan dah selamat masuk keje semula...hikss...