sayang korang!!!

search box

Wednesday, November 24, 2010

dinner @ hotel Tanjung Bungah

ni kisah weekend yg lepas2...:D kami ada staff dinner Koperasi Kolej Kemahiran Tinggi Balik Pulau di Hotel Tanjung Bungah...kami dapat invitation pun sebab hubby one of the Ahli Lembaga Koperasi...

damia beraksi di atas pentas...

lepas check in hotel...petang tu bawa anak2 mandi pool jap...

damia,aliya dan aqil...3 sekawan...lagipun dorang ni 1 kindy...

sebelum turun gi makan...posing dulu eh...

gambar2 sekitar dinner...:D kalau dah sign senyum tu maknanya tak adalah kannnn...gambar2 makanan pun tak ada...sebab aku tak tenang dok situ...gara2 anak2 yang berlari sana berlari sini...mata aku pun terpaksa ikut arah dorang berlari...tu tak masuk lagi damia wat persembahan tanpa disuruh atas stage....3,4 kali hubby pergi angkat dia bawa turun...dah turun...naik balik dia...adeeeiiiii....ikut perangai sapa la tuh....:P

dinner malam tu...makanan dia not bad...western ada...deserts banyak...nasi dan lauk pauk ada....ikut perut jek larat ngan tak larat jek nak makan...:) aktiviti malam tu hanya cabutan bertuah, penyampaian anugerah untuk staff2 dan makannnnnnnnnn...dah kenyang...balik bilik tidoooooo...


sebelum check out...mandi dalam tab dulu...mandi buih lagi u...hiksss...

lepas breakfast terus check out...menuju ke destinasi yang lain pulak...

3 coretan:

Sidratul Muntaha said...

ahah tang naik pentas aku tak pasti sbb ummi dia pemalu!
ahahah.
yelah tu!

niza said...

ayu...hihihihihii...:P

zura@iwan said...

syoknya depa....ummi dia x rendam sekali dlm tab? hahaha..