sayang korang!!!

search box

Friday, January 29, 2010

ke pantai

pantai tu bukan beach ye…no..no…no…kami ke Pantai Hospital untuk buat xray ke damia…sebab doc dengar ada kahak  kat paru2 dia…

28012010(003)pendaftaran dibuat oleh driver Hope Children Hospital nih..28012010(004)selesai sesi pendaftaran…terus nuju ke Jabatan Xray…28012010(005)sementara tunggu xray tuh…tengokla aksi ngada damia bila cakap nak ambik gambar….:D oh ye…jejaka kat belakang tuh…driver Hope Children Hospital ni ye…28012010(006)damia ikutkan dia adalah seorang budak yang senang makan ubat….tapi kat hospital ni kan memang dah ada time2 makan ubat….so kadang bila dia tengah tido…terpaksa kejut dia bangun tuk makan ubat…time tuh punyelah payah nak pujuk dia makan ubat…sib baik tak berejam memujuk….berminit jek….:)

oh ye…hasil xray tuh…damia ada pneumonia….so dia akan stay lama lagi kat hospital ni tuk sesi memberi antibiotik ke dia….:( takpelah sayang…biarlah ummi kena potong gaji pun…yang penting damia sihat!!!itu yang penting….

5 coretan:

zura@iwan said...

hmmm...x per la nk buat cm mn kan dh anak kita sakit, kena la amik cuti...cuti kan byk lagi awal thn ni..

Jiey^Mien said...

cepat baik yea damia..

MAMASYAZA said...

sikecik akak dulu pun penah kena pneumonia, seminggu gak kena stay kat hospital...semoga damia cepat sembuh

atty's said...

semoga damia cepat pulih ye..betui kan niza..takpe lah gaji kena potong..janji anak kita sehat ..

zh-ena said...

anak punya pasal mmg kita sbg ibu kena byk berkorban la kan..

semoga cepat sembuh