sayang korang!!!

search box

Wednesday, January 6, 2010

Citra Detox Pad

sticky mode for 48 hours!!!new entry nun di bawah entry ni ye...maceh!!!

di CUbeauty(biz blog aku)...kami telah menambah 1 lagi produk iaitu Citra Detox Pad...korang pernah dengar/tau pasal Citra Detox Pad nih???meh aku story sket apa fungsi dia...

fungsi Citra Detox Pad adalah :-
  • Menyerap, membuang dan menyingkirkan toksin serta bahan buangan dalam tubuh badan.
  • Mengurangkan risiko diabetes dan darah tinggi.
  • Membantu badan lebih relaks dan tidur yang lebih berkualiti.
  • Melancarkan Peredaran Darah
  • Menguatkan Sistem Imunisasi
  • Kecergasan Fizikal dan Mental.
  • Menghilangkan sakit-sakit badan.
  • Membantu kearah kehidupan yang lebih baik dan sihat
kalau nak tau lebih lanjut lagi pasal Citra Detox Pad nih...korang leh klik SINI...
tuk FB frens...ni link dia...http://cubeauty.blogspot.com/

1st day aku pakai Citra Detox Pad nih pada 01st January 2010....

hasil di pad dia...kelabu kehitaman gitu...baru ku sedar diriku ini banyak toksin rupanya....uhuhuh...

insya allah dalam masa 2 minggu korang pakai...warna di pad tu akan bertukar dari hitam/kelabu ke coklat or silap2 color putih trus!!!:D mana tau kan...toksin dalam badan hilang terus!!!;) tapi kalau secara logik toksin dalam badan memang sentiasa ada...cuma kita boleh mengurangkan jek...jadi selepas penggunaan dalam 2 minggu...lepas tu korang dah boleh pakai seminggu 2 or 3 kali sajer...

kandungan sekotak Citra Detox Pad : 10 pad x 5gm

harga RM50 termasuk kos pos!!! plus 'free gift' yang tak seberapa dari aku...:)

4 coretan:

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

salam...mcm pernah dengar je benda ni...tp kat mana ek....rawatan herba ke???

niza said...

salam...dia menggunakan 100% bahan semulajadi...leh masuk blog biz sy for more details...tq!!

Mama Miraki said...

salam. saya baru beli citra detox pad ni. terjumpa produk ni masa saya buat foot reflexsologi 3 hari lepas. baru pakai 3 kali..masih hitam lagi....harap2 ok

Mama Miraki said...

salam. saya baru beli citra detox pad ni. terjumpa produk ni masa saya buat foot reflexsologi 3 hari lepas. baru pakai 3 kali..masih hitam lagi....harap2 ok