sayang korang!!!

search box

Monday, January 11, 2010

weekend kami

weekend lepas tak ada plan ke mana2 sebab bie ada kelas masterji dia...tapi tidaklah seharian tu dok rumah jek kan...aqil dan damia nak dok rumah sajer????oh tidak!!!!:D termasuk ummi dorang...lagi2 tidak!!!!;) ada la gak keluar gi giant...pastu gi padang kota...tapi keluar tu pun bersebab....dok hantar Citra Detox Pad ke customers...alhamdulillah...korang tak nak try ke??ahaksss!!!

ahad petang lak bawak aqil dan damia ke playground...sian dorang tak puas main masa kat padang kota...so ni kira balas dendam la nih....:D main sampai basah baju seluar!!!sebab gelongsor dia basah...baru lepas hujan...peliknya kat rumah aku tak ada plak hujan...hhmmm...

naik kuda jek yg dorang dapat...mainan2 lain telah dikonker oleh budak2 lain...

ni playground kat kampung nelayan yang dulu aku pernah citer tuh...sambil dorang main...sambil kitaorang makan mee goreng,ABC....sedappp!!!nampak tak pakcik kat belakang tuh...dia jual air2 jek...dia buat air kopi...wahhh!!!menusuk hidung bau aroma kopi dia...syok betul bau kopi!!!

8 coretan:

Hezesuze said...

hari minggu ler nk bawak anak2 main kt playground kan..tp ri minggu gak ari rehat sedunia mak bapak dowang.....huhuhu

so mane pilihan anda??? ekekeke

niza said...

rehat di pagi hari...playground di ptg hari...hehehe...sambung rehat di mlm hari....hehehe...

MAMASYAZA said...

bestnye kalo dpt bwk bebudak ber3 tu ke playground...mesti depa happy cuma sekrg ni, cuaca sedikit panas

niza said...

tullll....kul 6 pun masih terik lg kan....

wantie said...

seronok tengok hang bawak anak-anak main kat playground. aku ni dalam proses berpantang so, dok umah jer la...

mummYaeesh said...

lama tak tengok damia..rindu!

niza said...

wantie...xper2...dah abis pantang nnti leh gi jln2...

watie...ngn ummi dia x rindu ke???hehe...

atty's said...

macm besh je tmpt nie ..lama dah tak mandi air terjun ..