sayang korang!!!

search box

Wednesday, January 27, 2010

damia was admitted…

hari ni,27th January 2010…damia masuk Hope Children Hospital due to high fever….sian dia…dah 5 hari demam tak kebah2….ni pun kena warded sebab dah 2,3 hari dia tak nak makan…

27012010(001)kat klinik hospital ni tengah tunggu doc panggil..

123

kat treatment room tuk ambik darah dan masuk air…tapi parents tak boleh tengok ye…sila duduk di luar…uhuhuh…nangis2 damia dalam tuh…

27012010100

damia masih dalam sedu sedan sakit kena cucuk…sedih lak aku tengok damia….makin ngecikla anak dara aku sorang nih….uhuhuhu…

dok spital ni tak ada disediakan makanan ye…sila bawak sindri….:D kat sini…1 bilik 2 orang…katil pun jenis rendah…selamat tuk budak2 kecik…dan aku pun tak adalah nanti kena merekot2 tido….:D

damia…ummi dan abie doakan damia cepat sembuh ye….dan kalau boleh…janganlah jadikan aktiviti tido di spital ni sebagai aktiviti tahunan plak ye…:( bagi yang dah lama mengikuti blog aku….korang mesti tau yang tahun lepas bulan january gak,,,,damia masuk spital gak….tapi kat GH…due to high fever gak….ummi dan abie sentiasa doakan agar kita diberikan kesihatan yang baik….sayanggg damia!!!sayang aqil jugak!!!!;)

15 coretan:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

doa2 damia ok....cam nak buat aktivity tahunan eek? tiap2 jan.

Kaseh NazLieza said...

semoga damia cepat sembuh...

Sue said...

hopefully cepat recover. ni hosp ni mmg children specialist ekkk? abes tu cuma food utk patient je ke dia bagi? tak kisah la..janji cepat baik.

Sidratul Muntaha said...

hmm..
demam awal tahun
aqilpun selalu kena jugak awal tahun..
harap2 cepat sembuh...
insyaa Allah.

atty's said...

semoga damia cepat sembuh ye ..

mama uzma said...

alahaiii
klu iena pun x sanggup rasanya..
moga damia cpt sembuh ye..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

siannya damia..
semoga damia cepat sembuh.

Mummy Dasy said...

cepat sembuh damia ye...

Hezesuze said...

xpe damia masuk hospital ada doc n nurse pantau...good for her...

ishhh kt sana ada ke katil rendah camtu??? senang yek...huhu

smoga damia cpt smbuh..

zh-ena said...

semoga cepat sembuh damia

Jiey^Mien said...

cepat sembuh yea nak..

niza said...

thanks unty2 sume....demam damia kurang dah sket tp still in kategori demam lg...37.7-38 temp damia...

sue....spital ni mmg pakar kanak2...food tuk patient pun xder....mmg kena bwk sindri...

el said...

niza
aku dgr org tua2 kata
budak2 ni sllu dmm kan
nti beso sok jd org bijak
insyallah amin
semoga damia cepat sembuh k

[-suziey-] said...

get well soon damia

wantie said...

semoga cepat sembuh damia.. rajin rajin makan ubat yer.. cepat sembuh
cepat dapat balik umah..

jadi budak baik yer..