sayang korang!!!

search box

Wednesday, January 6, 2010

ke pantai...

since hari ahad kitaorang tak keluar dari balik pulau...maka kitaorang just round2 sekitar balik pulau jek...hari2 jalan pun tak puas2 lagi round ye tak...dah aqil dan damia dok sibuk ajak jalan manjanggggg....bukan ada benda nak carik pun...

tetiba bie bagi idea kita gi pantai nak???walaupun masa tuh dah kul 6 lebih...ikutkanlah gak...psstt kak intan...nampaknya azman memahami wife dia yang tak dapat join akak ke pantai jumaat tuh...ke dia yang tingin sangat nak main pasir??:D

suasana di lewat petang...

ada yang beriadah bersama family...ada yang mancing ikan...ada gak yang mandi manda...tapi kalau mandi tuh aku tak tau plak kat mana nak tukar baju...

tapi sayangla...tempat dah cantik...tapi tak terjaga...kotor dengan bekas2 makanan dan minuman...nak salahkan mppp ke sikap orang???

seperti biasa...anak dara ni kegelian nak pijak pasir...ishh!!wat malu ke farhan jek damia ni tau...

tengok farhan rilek jek pijak pasir...siap main dengan pasir lagi....(gambar dicilok dari FB kak intan..;) )

tapi sian ke aqil...dia nak main pasir...tapi sebab dah lewat sangat...paksa gak dia balik...siap abie pujuk dia...lain kali kita datang aqil main dengan farhan ye....barulah dia nak balik...lain kali tu bila ye bie???:D

7 coretan:

Jiey^Mien said...

lama tak gi pantai..
renduuuu..

CaMaRPuTiH said...

mg dpn suh aqil igtkan abie janji dia tau... :)

niza said...

jiey...meh dtg sini...pantai sini orang tak seramai kat PD tuh...

acha....hehehee...abie dia dah start kelas daaaa.....ntah bila leh gi...uhuhuh...

~ Lady ell ~ said...

nape damia geli ngan pasir..awat dier gletek2 ka..:)

Hezesuze said...

wah bshnye bercanda di tepian pantai....huhu

niza said...

lady ell...ntah damia tuh...dia rasa kotor kot...hehe..

kak ze...sonok kak...hihi..

iswatie "colours of life" said...

nih mesti gi pantai pasir panjang....mmg cantik but byk sampah..kita takut2 nak gi sana coz dek al -tragedi tsunami tuh...rasa seram sejuk ja...