sayang korang!!!

search box

Thursday, November 26, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

sungguh lama aku tak join contest2 yang dibuat oleh rakan2 blogger sekalian...niat nak join ada...tapi malas nak gi mengorek gambar2...:D
memandangkan hari ni sungguh 'kerajinan' untuk wat kerja2 ofis sebab petang ni dah nak balik kampung sambut raya haji kan...
so untuk membuang masa menunggu petang...aku pun joinla contest yg kak siti anjurkan bersama ngn kak sari...(kak sari ada jual CD brand coolababy pd RM28 jek tau...smpai 30 Nov ni jek...gilah terjah blog dia...)

klik gambar tuk direct gi contest anjuran kak siti...

seperti biasa...setiap contest mestilah ader T&C kan...so ni syarat2 yg kak siti telah tetapkan...wajib ikut tau...klu tak nanti disqualified plak...eeerrrr kak siti...klu ada syarat2 yang saya tercicir tuh...kasi habaq nooo...:D

Syarat contest :
click to enlarge...dah masuk dlm bloglist ye kak...
  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
click to enlarge...kak sari pun saya dah masuk dlm my bloglist dan dah jadi folllower pun..;)
  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu..DONE!!!
  • Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P DONE!!!
  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda. DONE!!!
  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari) ORAIT BEBEH!!!
  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??) TOCANG ANAK SAYA LELEHSSSS!!!:D
  • Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.DONE!!!
  • Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa?? ORAIT!!!
  • Hadiahnya adalah :
nak tau hadiahnyer???korang silalah serbu blog kak siti klu nak tau hadiahnyer ye...;)

gambar yang 'dimasukcontestkan' ialah...

budak bertocang yang sedang menangis...:D
nama : nur damia harisa binti azman
umur : ngam2 soi 3 tahun...:D

amacam unty siti n unty sari??ada can tak nak menang???bkn senang tau damia nak 'berlakon' kuar air mata nih... sampai 'tumbang' tocang damia tau....:D

ohh...sebelum tuh...meh dekat sket pipi tuh....

a hot kisses for u unty2...;) (eerrr...kira rasuah ke nih??ahaks!!)

6 coretan:

Sitisifir10 said...

Nak kena panggil BPR ni main rasuah2 :P Okeh...diterima...

sis_nita said...

lemekkkk..

harus menang tuhhh..

kiss2 ngan bibir beyonce okehh..

:)

sari said...

salam..fuyoo, guna airmata kasih tu..
tambah plak ngan muncung kiss yg meleleh...gud luck yer damia sayg...

niza said...

kak siti...BPR??aiyokkk...hehehe...maceh kak!!!

niza said...

kak nita...klu ade rezeki...insya allah...hehehe...

niza said...

kak sari..tuh air mata simpati tuh....hehehehe....thanks kak!!!