sayang korang!!!

search box

Tuesday, November 17, 2009

TGI's Graduation Day 2009-part 2

acara dimulakan dengan memperkenalkan emcee iaitu...

Mr Jude...
kemudian bacaan doa dan memperkenalkan tenaga2 pengajar di TGI...

dari kiri tu consultant TGI,Mr Prakash...cikgu2 dengan pengerusi TGI,En Rudzi...

student2 TGI nyanyi lagu Negaraku,lagu Pulau Pinang (tak leh nak ikut nyanyi sama sebab aku tak tau..:D) dengan lagu TGI...mana aqil??meh aku tunjuk...

nampak tak??jap2...

ni ha dia...dok ujung skali belah kiri...dihalang dengan mushroom yang besar tuh...tapi mushroom tu cantikla...masa ni dia nampak aku tengah nak ambik gambar...senyum jek dia...malu!!!tu yang dia pandang tempat lain...masa kawan bie,ihfan sampai kat meja...dia cakap lebih kurang camnilah...dah dapat menantu...nampak aqil dan alya(no 4 dari kiri) pegang tangan kat luar tadi...:D amboiii...pegang2 tangan anak dara orang ye...ummi cubit kang baru tau...;)

sedang menyanyi lagu TGI...

kemudian pelancaran DANA UNTUKMU ADAM...dana ni untuk disalurkan kepada Rumah Jagaan Nasyiatul Aisyiyah dimana terdapat anak2 yatim dan ibu2 tunggal disitu...alhamdulillah...meja2 VIP yg dijual telah dapat menampung bayaran bil astro selama setahun di rumah jagaan tersebut!!!TGI juga ada menampung sikit2 perbelanjaan di rumah jagaan tersebut...semoga rezeki yang kita perolehi dapat dikongsi bersama2 dengan mereka yang susah...semoga diberkati...

acara diteruskan dengan penyampaian sijil tamat bacalah anakku dan read easy serta persembahan Aladdin the Musical...
nanti2 aku update ye...;)

4 coretan:

el said...

X NPK LA NIZA
AWAT LA HANG X PINJAM KWN HANG PYA DSLR TU
HEHEHEHE...

neezareef said...

sonoknye..teringat dulu time 'konvo' pn ade pakai beragam mcm nih

Hezesuze said...

apsal golap je ni???? huhuhu

MaMaSyAzA said...

amboi sronok bila tgk bebudak konvo..happy n bangga berjaya gak tamatkan alam tadika...