sayang korang!!!

search box

Thursday, November 19, 2009

TGI's Graduation Day 2009-final part

tarian student2 TGI diselang selikan dengan lucky draw gak...

nampak itu blakang punya orang???yyiihhaaa...kami dapat iron..;) oklah tu kan...

acara pun diteruskan dengan penyampaian anugerah pelajar cemerlang...apa yang aqil dapat??

pelajar terbaik untuk matapelajaran matematik-4 tahun...ni dikira berdasarkan exam masa dorg 1st sem n 2nd sem yang mana subject dapat 100% tuk dua2 sem tuh...aqil kan ader dapat 100% gak tuk subject yang lain masa 2nd sem...tapi sbb 1st sem dia tak dapat 100% gak...so tak layak la....ummi harap tahun depan aqil kena pastikan yang aqil dapat 100% untuk semua subject!!!

yang ni lak antara top 10 pelajar terbaik kelas Excel...

lepas tu ada gak pelajar cemerlang untuk setiap umur...perempuan semuanya yang berjaya...:D antara pelajar2 cemerlang tuh...TGI pilih lak the best among the best!!!u know what...pelajar umur 4 tahun yang berjaya mendapat pelajar paling cemerlang TGI...dengan peratusan markah 99.3%!!!!syabas tuk adik husna!!!

aku ada gambar...tapi gelap la...korg tengok jelah ye...

ni antara best student tuk setiap umur...cuma student umur 5 ke 6 tahun ada 3 org...sebab peratusan markah yang sama...adik husna yang ujung belah kanan...

acara yang terakhir adalah penyampaian sijil tuk pelajar2 6 tahun yang telah tamat belajar di TGI...seramai 31 pelajar yang menerima sijil...semoga mereka terus cemerlang di darjah 1 nanti...

oh ye...sebelum tu ada gak penyampaian hadiah tuk bekas2 pelajar TGI yang cemerlang di darjah 1...bagus TGI!!!masih mengambil tahu kecemerlangan akademik bekas2 pelajar TGI...

last but not least....cewahhh...:D nilah rupa budak yang sangat happy masa hari kejadian...dengan make up nya...:D yang tak bleh blah...otw nak ke kereta....ummi..ummi ada bawak susu aqil tak??? susu ye yang dicari dulu...

tak dan 10 minit dalam keta...hanyutttt....sampai ke pagi esoknyer....ngn tak mandi!!!aku nak bersihkan mata dia pun marah....sebab kacau dia tido!!!sian dia...penat...dari pagi sampai ke petang...:D

ummi n abie ucap tahniah dan syabas kepada aqil!!!semoga aqil terus cemerlang....
tahun depan dua2 anak aku sekolah...makanyer...debaran tahun depan lagi kencang kot...uhuhu...

korang...gambar banyak yg golap2...sorry coz biasalah...pencahayaan dikurangkan di dalam itu ballroom tuk memberi effect yang terbaik...:D sepanjang majlis ni telah divideokan...aku dah booking dengan cikgu...;)

4 coretan:

neezareef said...

top 10 tu..congratz

Mummy Dasy said...

congrats.. kepenatan sgt ah tu ye

CaMaRPuTiH said...

vanggakan anak2 yg kita didik menjadi... mean on the way ke arah yg lebih success.

berdebar lak tunggu Dina besau...

niza said...

kak neeza...thanks kak...

mummy dasy...tq2!!!

cha...tul cha...rasa cam nikmatnyer pemberian Allah nih...