sayang korang!!!

search box

Monday, November 9, 2009

result aqil

ni sambungan dari entry sebelum nih ye...yg pasal result 2nd sem aqil tuh...baru hari ni rajin sket pagi2 nak upload pic...:D

klu nak tengok result aqil masa 1st sem tuh...kat sini ye....(eerr..geng2 fb..korg kena masuk blog aku then baru korg leh klik kat word sini tuh untuk tengok result aqil yang dulu...:D)

ummi doakan agar aqil terus cemerlang dan berjaya di dunia dan akhirat...

17 coretan:

MaMaSyAzA said...

tahniah aqil...blajar rajin2 lagi ekkk...

Sitisifir10 said...

wow...tahniah!!!mesti maknya kembang2 idung :)

niza said...

mama syaza...maceh2...

niza said...

kak siti...hahaahaha...lum berkembang sgt nih...hiks...

zura@iwan said...

tahniah2 buat aqeel...

cemerlang...gemilang..tbilang..hehe

mama uzma said...

Wahhh
TANIAH aqil...!!
truskan usaha utk trus2 berjaya..
mama uzma tumpang gembira...

Sidratul Muntaha said...

tahniah aqil
usaha tangga ke university
(dlm atiku jugak turut berdoa agar aqilku jugak akn bijak serta pandai cam aqil si niza nih!!aminnnnnnnn)

niza said...

zura...tq2...

niza said...

zura...tq2...

niza said...

mama uzma...semoga aqil akan meneruskan kecemerlangan dia...amin...thanks!!!

niza said...

ayu...semoga aqil2 kite secerdik nama yg diberi...

Mummy Dasy said...

BIJAK AQIL

MiJa said...

waa..bijak ar Aqil!!
besar nak jadik apa ni?
dokter?loyer?akitek? hihi

el said...

sejukk perot mak kau akil woi
mmg debom result kamooo
harus kamo mtk adiah yg giler pya dasat
hehehehehehe
well done
congratulations

niza said...

mummy dasy...tq..

niza said...

mija...dia ckp nak jd doktor...mudah2an...heheh..

niza said...

el...dia lama dah ngidam nak game...hhehe...