sayang korang!!!

search box

Wednesday, November 4, 2009

re-stock Tia Amelia

just nak gitau...aku dah re-stock balik Set Rawatan Pencerahan Tia Amelia nih...klu korg pengguna Tia ni...meh la order ngn aku ye...;)

Selain Tia...aku ader gak Yusmira n Perfume Paradise...jengah2 la blog aku yg ni ye...DISINI..

andai kata klu korg nak jd penjual Tia kat kwn2...mehla jd ejen aku...:D minimum order 5 set jek...ikut korg nak jual brape...tp aku akan bg special price!!!email aku niza.azman@gmail.com...

9 coretan:

neezareef said...

lawo tak pkai tia amelia nih

niza said...

kulit jd soft kak....

miera said...

harga berapa 1 set klu nak oder?

FRB said...

ok ker produk ni.. frb dah xbrani nk cuba mana2 produk lg

wantie said...

aku rasa produk ni memang bagus .. sebb aku tengok muka hg cung giler. licin & soft.


Aku ni jenis alergik sket. takut nak try. nantilah kalau aku berubah ati aku cari hg la...

niza said...

miera...1 set skali ngn toner hanya rm98 termasuk pos express...

niza said...

frb..so far aku pakai so far so good...kulit muka soft...

niza said...

wantie...its ok..klu ader member2 ko yg nak pakai ke roger2 aku ye...

daCupcakes said...

RM98 satu set+plus toner+pghntrn???
cam berminat la... byk lg stock??