sayang korang!!!

search box

Friday, November 6, 2009

harapanku..

semoga aqil dan damia sembuh sepenuhnya dari demam dan sakit mata...

semoga bie pun sembuh dengan cepat dari sakit mata...akibat melarikan diri dari aqil...akhirnya tewas jua...:D semoga bie dapat jawab exam this sunday dengan cemerlang...wpun tengah sakit mata...tapi bie gagahkan jugak tuk settled hal tuh...wpun bie dalam 'medan peperangan' katanya...bie sanggup gak tuk ke sana ke mari settled kan hal tuh...sayang bie!!! saya doakan semoga Allah mempermudahkan bie untuk menjawab soalan exam nanti...amin...

korang tolong aku doakan hubby aku dapat jawab soalan dengan mudah ye...sayang korg gak...muaahhh!!!

psstt...boleh tak aku nak aniaya orang...dgn syarat...orang yang dianiaya tuh doakan hubby aku dapat jawab exam dengan cemerlang...saper nak jadi mangsa???ngeh ngeh ngeh..

oh ye..tahniah gak pada anak aku,aqil di atas kecemerlangan dia dalam ujian 2nd semester dia ari tuh...cuma aku frust gak la sket ngn result english dia...nurun!!1st sem 97.5%..2nd sem nih 90% jek...uhuhuh...bila aku tanya naper bm n english tak dapat 100%??dgn selamba tanpa rasa was2 dia menjawab...cikgu tuh tak nak bagi aqil 100!!!bleh gitu...ader jek jawapan dia kan...tp others subject cemerlang!!!tahniah sayang!!!

9 coretan:

momguess said...

moga semue nyer sihat wlafiat

mama uzma said...

sabay ye kak..
mmg kita sbg ibu ni nak tgk anak2 sihat sentiasa...

iena doakan moga cepat sembuh..amin..

Jiey Mien said...

Moga Damia n Aqil cepat2 sembuh..
& hubby niza pun dpt jwb exam dengan tenang..
=)

sis_nita said...

moga semuanya berakhir dengan yang bebaik belaka yerr dik :)

zh-ena said...

ena doakan semuanya sembuh dengan cepat..

ummi afifah said...

semoga org2 yg akak sayangi cepat sembuh... tahniah aqil... smg terus cemerlang

CINTAMANISZ Lite said...

semoga hubby niza berjaya...

markah aqil tu tak teruk sgt..selagi cecah 90 tu ok ler. Jgn push2 sgt budak2 ni..sian dorang..

niza said...

terima kasih semua...muaaahhh!!!

Sidratul Muntaha said...

ahahha
statement cikgu taknak bg tu ler yg tak tahan!!!!!
aduyai...
apepun..
congrats aqil!!