sayang korang!!!

search box

Wednesday, November 18, 2009

TGI's Graduation Day 2009-part 4

gambar2 kat bawah ni antara tarian2 sepanjang persembahan aladdin the musical nih...bnyk tarian...jadi mana yang aku tak wat caption tuh...aku idokla tau apa nama tarian tu ye....cam semua jek aku tak tau...uhuhuh...

sepanjang penggembaraan aladdin...ada sajer penari2 yang menari tuk menjamu mata aladdin...:D

tarian tentera2 aladdin...

ada tarian monyet tapi tak der lak dalam camera...lupa nak ambik kot...;)
semasa puteri jasmin di dalam hutan...dia telah diculik!!!saper yang menculik puteri jasmin??

tu dia jaafar namanya....jaafar ni ibarat orang jahat yang telah menculik puteri jasmin!!!
jahat sungguh dia nih...:)) seorang consultant yang sporting!!!

akhirnya telah tertulis di dalam skrip yang puteri jasmin adalah milik aladdin...skrip aladdin yang aku ingat...puteri jasmin jangan takut...abang aladdin ada....:))

overall persembahan aladdin the musical ni best!!!thumbs up!!!memang kami as parents dan penonton sangat2 enjoy!!!senyuman sentiasa terukir di muka setiap ibu bapa melihat gelagat anak2 perform...tahniah!!!

tahun depan punya persembahan dah ada dalam kepala cikgu rudzi...apalah agaknyer....hihih..

nanti aku hapdet last part punye kesah ye...

3 coretan:

ibu_umairah said...

sukanya tengok...bila tengok anak2 menari,cute je!!!!

atty's said...

suka tgk budak2 buat show..

MiJa said...

x sabar nk hantar anak masuk skolah!