sayang korang!!!

search box

Monday, April 6, 2009

kempen derma darah...

hari khamis minggu lepas...kolej kemahiran tinggi mara(kktm) ader buat kempen derma darah..

abie tgh daftar...

suasana di dlm dewan...

ummi...sian abie...sakit... kata seorang anak lelaki kepada ummi dia...hehehe..

kat banner tu ader tulis dijemput seluruh penduduk balik pulau kan...tp tidak mendapat respon yg baik...myb sbb hari bekerja kot...yg menderma pun kakitangan ngn student2 kktm jek...pd hari tu berjaya dikumpul hanya 149 tabung darah sajer...(ape pgl ekk..pine darah ke tabung aaa?? :D)

sekian laporan dari saya untuk coretanummi.blogspot.com....ekeke...

pembetulan ye kwn2...hubby tgh baca entry ni..trus call gitau...bkn 149 tabung...149 org yg derma dr 200 lbh...slh info lak...hikhik...edited @ 1.16pm...

slh lg...bkn 200 lbh org...dr beratus2 org...uhuhu...


12 coretan:

neezareef said...

niza lak x derma darah ke...heheheh..takot eehhh

Azure said...

teringin nak derma darah..tp dulu nurse tgk saya jek, dia kata tak payah derma..kurus sgt..adehh

CoNniE said...

whoohh bagus tu... kite tak pernah derma drh pon...

[-suziey-] said...

dulu mse study rajin derma darah..skang ni agk bz sm[ai kn xde masa nk g melawat ke tpt2 derma darah..byk pekdah derma darah ni...rohaniah dan batiniah..cewahh:p

niza said...

neeza~bkn takut...uishhh sy berani tau...haha...sy pun x tau ader derma darah...hubby sms jek ari kamis tu gitau tgh derma darah...

azure,connie,suziey...sy seumur hidup x penah derma darah...hikhik...zaman blajar2 lu x cukup berat...skang ni rasa cam dah terlebih x penah gak gi...hehehe...

Mama_Aqish said...

aik hubby je yang derma darah..niza jadi camerawomen je ke???tak derma darah ke???tak aci...tak aci...

CaMaRPuTiH said...

niza, alang2 skang ni mcm rs dah terlebih beratkan apa lagi pi la try test keberanian diri tuh. wakakaka....

*pppssssttt..... ampun aku sdiri x brani nak derma!*

niza said...

mama aqish n acha...dorg wat tu time keje...sy kan keje di luar kawasan balik pulau...so x dpt nak pamerkan keberanian tuh...hehehe...yg ambik gmbr ni pun student hubby...heheh...

Gieyana said...

x pening ker hubby lepas dier derma darah?

kasih nash said...

saya takut jarummm... :p

niza said...

gie~x pening kot...relax jek dia ckp...hehehe...dia dok ckp member dia jek yg pening...

kak kasih~*jelir lidah* ekeke...

Anonymous said...

Joomla est un logiciel Dreamweaver plus difficile que d'apprendre. On m'a dit que Joomla est plus facile que Dreamweaver. Ne Joomla faire ses propres codes comme Dreamweaver. Je veux l'apprendre et je veux acheter le logiciel. S'il vous plaît me donner votre avis. Ai-je besoin d'acheter le programme Joomla ou pas? . . Thx, Dieu vous bénisse, prenez garde! .