sayang korang!!!

search box

Thursday, May 28, 2009

belum pulih

ummi masih belum pulih sepenuhnyer...badan asyik rasa x sedap jek...rasa loya pun ader...pening pun ader...jenis sakit kat kening tuh...tengkuk pun rasa sakit...ngantuk pun ye gak...tu puncanyer kot...hehehe...

ya allah...pulihkanlah kesakitan yang aku alami ni ya allah...berikanlah kesihatan yang baik kepada diriku ini ya allah...amin...

rasanyer skang ni ramai yg mengalami kesakitan cam lenguh2 badan...rasa nak demam tp tak...sakit kepala...adakah sbb cuaca skang yg kejap panassss kejap hujannnn??adakah sbb antibodi badan x kuat??adakah sbb umur yg meningkat??adakah sbb perubahan hormon??

uhuhu...ku tiada jawapan tuk soalan2 itu...sbb ku pun x tau naper kesakitan ku ini belum pulih sepenuhnya...tapi alhamdulillah semakin baik dr last week...

cuba utk bertahan setakat yg mampu...xnak terlalu bergantung kepada ubat...bleh tak??

marilah kita bermanja2an dgn en suami suh dia urut sini...urut sana...kasi lancar sket perjalanan darah nih...kasi hilang segala angin yg ada dlm bdn...leh kan bie???flying kiss 1 kali...hehe...

12 coretan:

~zuraiwan~ said...

agak2 teman la...dari firasat nujum pak belalang...u ni maybe nk tambah ahli ni...kekeke...amin..
~ jeles gk woii...ko dpt cuti 6ohari..bila aku lak..

niza said...

andai firasat nujum pak belalang u tu benar2 belaka...gembiranyer i!!!amin...hehehe...
ur turn akan dtg tak lama lg...insya allah...

zue_annie said...

AKU RASA CAM ZURA RASA JA....YA MARI KITA BERMANJA2 NGN HUBBY HEHEHE...TU ER AKU PON KADANG RASA2 GAK APAKAH PUNCA NYA...

Jiey^Mien said...

Kalo my hubby, bila suh urut, kejap je urutnya.. Pastu letak jer tangan tu.. Tak bergerak..

Yan said...

ko ni biar betik... dah cek bebetul lum???
peknen ka... apa ka..
klu sakit sengal2.. buat risau aku jek weiii

U-jin said...

hehe...cam ade apa2 je..kalo ade tahniah yer

neezareef said...

niza - cam ye je ckp zura tu
dah cek lom

klu tade
tu tandanya bdn ko byk toksid
hehehe..byk angin

niza said...

zue,jiey,yan,ujin,kak neeza~

confirm!!!!

wat UPT pg td...negative ye kwn2...

x tau naper dok sakit pala x baik2 lg nih...dah 2 minggu dah nih...uhuhuh...

CaMaRPuTiH said...

ko nih asyik dok main kepala jek. ri tuh aku nengok si dak zura ni ko plak. company korang tuh ada badi pape ker wei? hehehehe...

niza, ku rslakan... mcm zura n lenlain rasala. tpkan... tg sket ari lg la tuh kot br tau. kalo dh sihat pastu alhamdulillah la takyah riso lg. tp ko lg tau akan berbenih ker takkan. hehehhe....

acha pun pernah gk sakit gitu, lama gk.. berdenyut2. tp pastu ilang gitu jek. lgla..ku x makan ubat hokeh!

hope get well soon dear. take care.

niza said...

cha..thanks dear!!!tunggula next week tgk caner....hehehe....

mummYaeesh said...

yelah ahkau tu pun demam lagi..baik jap demam balik..tak pernah2 soh urut kepala tetiba soh urut..ahkau klu tak sakit betul takdenye dia soh urut!

sekali arini kuar da cmpak!tp kena keje gk sbb sok dan lusa event..sian laki ku!

wei..ke uols preggy?!

niza said...

watie~sian lak ahkau tuh...keje kang jangkit lak ngn org lain...hehehe...

preggy??ntahla...2 kali cek -ve...