sayang korang!!!

search box

Thursday, May 14, 2009

mmmm...

hari ni xder ape nak di story mory kan...dr kul 9 td baru skali jek wat keje...tu pun issue sekeping cek...pastu dah x wat ape2...agak boring la gak...dok berym ngn kak ima jek...sian dia...dok godek2 blog skali...hambik ko...jahanam!!!hikhik...alamak!!tergelak plak...sorry kak... :D

adik badik confy lak x ramai beronline lg...abang2ku..kakak2ku...online la cpt...adikmu ini merindui kalian...hikhik...kang bila haku ader keje kang...korang pun mulalah tny xder sesi mengumpat ke... opsss!!kami x mengumpat org lain ye...mengumpat adik badik confy sindri...secara live lg...hahaha..

mlm td mlm hangin bg diriku...eerrr bkn tiap2 mlm hangin gak ke??hihi...xderla...hangin separa puting beliung jek...mana taknyer...aqil dah tido...haku pun ala2 dah ngantuk gak nih...diapers dah ltk atas tilam...dgn harapan abie akan pakaikan....ku pun biarkan jelah...sajer nak test abie tuh...agak2 dah 20 minit dia cam wat x tau jek...ku pun bgnla mintak diapers tuh...skali tgk aqil dah kencing!!!!tambahla membara hati nih...eeeeee geram tul dgn 2 org lelaki tuh!!!bkn haku yg nak test abie...last2 haku yg kena blk!!!nyampahhhhhhhnyerrrr!!!!!

korang...caner ye xnak bg aqil kencing mlm??dia siang mmg x pakai diapers dah...pakai time tido jek...tp kat kindy klu tido siang pun dia x pakai gak...ader masa tu terkucil gak dia...sbb bile blk kuarkan baju2 kotor dia terbau hancing...penah gak wat seblm tido suh dia gi kencing lu...tp tetap kencing gak dia...klu pakaikan diapers pun slalu pesan ke dia ni aqil pakai jek tau...jgn kencing...totap kencing gak!!!adeiiii...x reti dah nak wat caner...kang haku ikat ujung tuttt dia tu ngn tali kang...gantung tali tu kat kipas...kejam x???hehehe....

korang tolong ye...kot2 ader petua ke...4 thn dah tau umur aqil nih...malu aahhh pakai diapers lg...(leh ummi joli2 duit bln2 beli diapers tuh nnti..hikss..)jasa korang amat haku hargai!!! muaahh!!

12 coretan:

sis_nita said...

heheh! dik.. bebudak kalo malam dah tak nak pakaikan diapers, sebelum tido suh dia gi buang air dulu.. kalo dia takmo, paksa gak..

memalam tu.. haa ni kena rajin sket.. kita kena bangun pastu kejutkan dia.. suh buang air gak.. camtu lerr mak akak ajar anak2 akak.. dua minggu jerr.. pastu anak2 akak dah tak kencing malam..

dann.. kos $$$ pon kurang.. hehehe! renung-renungkan dan selamat mencuba..

Haslinda said...

sabaq2...

mummYaeesh said...

hamboii kejamnye..mcm nak ragging lak sangkut kat kipas tu!

nak test tp kena test ek??pastu merajuk tak??woohoo..

4thn stil kecik lagi kot ke weols jerk yg perasan camtu sbb yaeesh takde adik!whoops
sbb yaeesh pun stil pakai nappy time nak tdo mlm!so takde petua..minta maaf yerk!

niza said...

kak nita~suh dia kencing seblm tido tu pun wat gak...tp nak bgn mlm2 suh dia gi kencing tu kang mau meraung lak dia...pinjam mak akak 2 minggu leh??hehehe...

linda~ku bersabar nih..uhuhu..

watie~majuk gak..smpai bgn pagi ku wat x lyn jek ngn hubby...hahaha...buruk pangai!!!
kata nak baby...xleh la pakai diapers lg...uhuhuh...

sis_nita said...

dik, akak pon tatau lerr apa kena ngan blog shi3la tu.. pagi tadi akak klik pon, tak blehh.. pastu lama sket camtu akak klik lagikk, blehh plak.. aderr laa tu yang shi3la tgh wat tu.. tak pon tgh renovate kot..

nak pinjam mak akak..? blehh.. tapi kena pakej ngan akak skali laa.. hehehe!

Mummy Dasy said...

Alamak xtau ah coz Daneen mcm tu gak mule2 tp time tido mlm sekali tu terlupa nak pki pampers dah pg br sedar tgk nasib baik x bocor..tp klu pki pampers mlm pg tu berlambak kencingnye...try sblm tido suh dia buang air dulu

Azhar said...

Hehehe. Niza, aliff pun tak pass lagi training taknak bagi pakai pampers nie. 2 hari selamat, hari ketiga mesti lebur. Aduyaiiii....

Yan said...

sronoknye ko takde keje.. eh sronok ke??? tak seronok jugak.. sbb klu aku boring..tp klu ko buleh online takpe.. klu aku takde keje aku nak wat ape?? takkan nak korek idung je smpai abis keje hahaha..

pasal aqil kencing tu akupn takde petua..
cume nak bitau ko.. aku nak wat pengakuan ni.. aku sendiri kencing malam smpai umur 6 tahun..
ko sabarla eh..

niza said...

kak nita~skali ngn anak2 ye??eermmm ok gak...sara rajin lipat baju kan...wawa rajin nyapu kan...eemmm bleh la kak...bila nak antar nih??hehe...

mummydasy~buat dah gitu...masih gak kencing...skali 2 jek berjaya...pastu...pg2 kelam kelibut la ummi dia...

ars~aliff ikut pangai ayah la rasanyer...opsss!!!terbocor rahsia...hehehe...

yan~aku mmg sentiasa leh online 10 jam sehari kat opis ni melainkan server down jek...hehehe...
weii..pengakuan berani kena gelak tuh....hahahaha...

[-suziey-] said...

emm 4 thun dh lewat tu..my SIL train ank dia potty trening 3 thun..letak lipas la dlm diapers tuh..ekekek:D

Azure said...

aku wat camne tau..seblum tido suh dia kencing dulu..pastu tiap2 3 jam suh dia kencing lagi..mmg dia takmo bangun, tp aku dukung dia gi bilik air..pujuk2 dia suh kencing..takde la dia ngamok

tp sudahnya aku lak ngantuk kat opis..huhuhu

niza said...

suziey...ku pun geli ngn lipas lg nak ltk lipas dlm tuh...uhuhuhu....

azure~nak try la time weekend nnti...thanks ye...