sayang korang!!!

search box

Friday, May 15, 2009

selamat bertunang

esok selain hari guru merupakan hari yg amat bermakna buat adik ipar ku yg sorg nih...ibarat sebelah kaki dah melangkah ke dpn....lg sebelah tu kena tglkan kat belakang lu...tunggu bln 9 nnti ye...wat2 bersabar...i tau u tuh dah x sabor lg...menggeletis dah nak kawin....hahahaa... uisshh..best gak kutuk2 adik ni kan...klu dpt geng ngn adik badik lain lg syok nih...confirm yg kena kutuk tu lari masuk bilik...hahahaha...

nilah empunya badan yg nak bertunang sok...

haku wat pertama kalinyer x dpt blk time kenduri2 nih...ni sume abang dia punye kes la nih... hikss...x pasal2 hubbyku lak jd sebab...tapi mmg punnnn....sebab hubbyku ader kelas!!!kelas yg wajib hadir sbb xder final exam...kelas kewarganegaraan...ehh!!bukan2...kelas ape eekkk...alaaa... yg psl2 sejarah2 malaysia la...psl malaysia yg gitu2 tuh...ape pgl??ku ilang ingatan sbb kekenyangan nih... ermm ape2la...janji ada kaitan ngn malaysia2 nih...tu psl xleh blk...

sbb kedua lak...semua flight dr penang ke kuantan n kuantan ke penang dibatalkan!!!fireflyz punye keje la nih...awal2 thn lg dah booking ticket tau...skali dorg cancel sume penerbangan dr penang-kuantan-penang...bila call tny dia ckp tukar management...mmg flight xder dr bln 3 lg smpai bln 10 nih...bg yg dah booking tuk blk raya nnti...sian dorang...klu naik bas mau berapi vontot u...dlm 8 jam lbh tuh dr penang ke kuantan...sib baik dorg refund blk duit tuh...tu pun sib baik call tny...sbb dorg akan refund tuk mereka yg call n bg confirmation no sajer...sabo jek...

sbb ketiga lak...aqil kan esok ader sambutan hari guru... dorang wat ni tuk replace cuti raya nnti lah...so xder la kedtgan aqil nnti kosong kann...x baik ajar anak2 ponteng2 kelas nih...nnti bwk smpai ke besar pangai tuh....hehehee...(kukuh x alasan yg nih?? :D)

cukupla ye teh jie 3 alasan nih...hehehe...i tau u mesti x happy klu i xder...mesti muka u x berseri kan...u tatapla gmbr i yg ader kat umah tu ye...hehe...mak pun sedih bila i x balik...uhuhu...sbb xder org nak mop lantai...uhuhu...(ni ujie yg sms gitau ye..) sabo jek mak aku ni tau...hehe... xpelah mak...ku turunkan job mengemop ni pd is la...sbb dia dah ader baby jd dia kena sentiasa pastikan lantai tu bersih...hehehe...

so ujie n tain...tahniah di atas pertunangan korang...semoga korang berbahagia selamanyer....

4 coretan:

sis_nita said...

hehe! cukup bernas dah alasan tu..

niza said...

hahaha...maceh kak kerna menyokong!!

mummYaeesh said...

slamat bertunang gak!
takpelah tunang jerk pun nnt kawin sok jgn bg 3 alasan ni lagik sudah..woohoo

CuTeMiUt78 said...

napa tak blh nak leave msg kat shoutbox tu ya.. anyway.. jemput ambil award kat blog kita ya