sayang korang!!!

search box

Thursday, May 21, 2009

ptg isnin

isnin tu kan ummi mc...w/pun ummi dok umah..anak2 tetap kena hantar ke kindy/nursery... kang dok rumah kang ku lak bertambah sakit palanyer...lgpun aqil ader test...ptg tuh pas ambik dorg bwk dorg gi playland kat dpn masjid balik pulau nih...ader karnival jualan...nak masuk playland ni rm3 sorg ye...1/2 jam sajer...tp aqil n damia main dlm 10 minit jek rasa...benda tu kan cam berlompat2...damia amatla takut k nak jln...dok tepi jek dia...aqil la syok main...tu pun kejap sbb ader budak ni agaknyer terlanggar ke terpijak peha aqil...wallahualam...aqil dok nangis ckp sakit...bile ummi tny naper??aqil x ckp...tp ummi dah agakla mesti budak tuh terlanggar aqil...tp kan..mak budak tu ader jek dok tepi ummi...sikit pun x ckp anak dia terlanggar ke ape...wat x reti jek...ishhh!!!sabo jek...ape lah slhnyer klu mintak maaf onbehalf anak tuh...klu btul anak tu wat...klu x mintak maaf pun xpelah...at least gitau la anak dia or aqil terlanggar sama sindri ke kan...ni leh wat cam xder ape2 berlaku...bila dah turun dr situ tny aqil naper...baru aqil ckp budak tu langgar aqil...aqil tunjuk peha dia sakit...eerrmmm... x cedera parah xperlah...hihii...mehla layan gmbr nih...

hanya memerhati abang yg sgt sonok main panjat2...

aqil yg enjoy!!!

padahal time ni badan dia dah dedar2 nak demam...blk tu panas dah badan dia...haii la aqil.. demam sbb struggle jwb test ke yang??hehehe...

11 coretan:

Gieyana said...

wahhh syok benor..bebudak tu main yer..kalau Nureen mesti x nak balik nie...

neezareef said...

wpn demam tetap aktif

::HaMpArAn HaTiKu:: said...

salam,wah bestnye dpt bwk bdk berdua tue jalan...mesti happening gler

precious said...

Hi .. kalau u suker award, sila amik kat I Love Your Blog.
Thank you for following me.
Hmm ... mak budak ni kan, kengkadang pelik tul. Yang I bengang, dalam restaurant, anak berlari sana sini, dia boleh buat derk jerk ...

sis_nita said...

perhatian..

shi3la kata akan potong riben blog dia petang ni.. kalo tidak, sok akak akan bentangkan keshah dia.. hahahah!

ugutannnnn..

niza said...

hehehee...sonok gak gie...rasa cam nak join skali jek...hikhik...

tehais said...

Hurmmm..kalu saya jadi akak pun saya bengang gak.Bukan tau nak mintak maap ke ape..huhu

Tengok tempat mainan yang lompat2 tu wat saya teringin la..hehe

Dulu kecik2 tak penah pun ada benda tu.Skang nie baru ada.huhh! Jeless betul..kui3

p/s : thnx 4 motivate me ;)

niza said...

kak neeza~tulah...demam2 pun aktif semcm...x mcm ummi dia...demam lembik segala sendi...hehehe...

syakila~dorg sonok kite pun sonok kan...hehe...

precious~thanks bg awards...

kak nita~dia nak sy potongkan x??hehehe...

tehais~agak2 siza bdn awk cam bdk umur 12thn leh jek nak masuk situ...hehhee...
no prob sis!!!

Yan said...

niza... nape orang besar takleh men sekali ahh..
akupun tingin..

mummYaeesh said...

awat ghupe nak tumbang jerk castle tu..woohoo..

ala comeynye dania..takut2 dok tepi tu yerk..klu nari dia yg terlompat2 smpai tertonggeng!hikss..

niza said...

yan~klu ko rasa nak kena penampar ngn tukang jaga tu ko masuk la...hehehe...

watie~dah nak mlm dah masa tuh...dorg pun dah malas nak pam2 angin lg kot...lantak ko la kat situ...kata dorg di dlm hati...hehehe...