sayang korang!!!

search box

Wednesday, September 30, 2009

comelnyerrrr…

anak saper yg comel nih….    

damia

:D ceria di pg raya!!!

marilah menatap wajah2 aku sekeluarga di pg raya seblm bergerak ke rumah makcik pakcik aku di dengkil…

my parents

mama n abah kesayangan kami…

my family2

family belah aku…tertinggal family along aku sbb berkorban demi mak mertua yg tiada transport tuk pergi ke kubur di pg raya….

my family

tema aku thn ni oren…:D

wt bie

ehemmmm…:D ni kat umah pak usu aku…

peace yo

peace yo!!!

tu jelah gmbr yg ader 1st raya thn nih…apsal ek cam x bnyk bergmbr la plak rasanyer….

ooooo…baru aku ingt….ader org tuh tgh merajuk masa nih…patutla mood aku pun ala2 jek…uhuhuhu…

cukup la gmbr2 yg ader nih ye…tu pun aku cilok dr facebook adik aku…;)

raya kedua aku blk ke kajang kampung belah abah aku…gi ngn along aku…tp malangnyer….makcik2 aku xder kat umah!!!aku gi 5 buah umah…yg benti singgah beraya hanya 2 buah umah jek….uhuhuhuh…thn dpn la klu umur pjg kite berjumpa ye….

otw nak gi kajang…aku sms kak ima…ingt leh la singgah jap lepak2 baring2 ke kan…..skali dia lak yg gi klang…tp sib baik aku dah smpai klang seblm dia bertolak blk…dptla melepas rindu walau seketika….miss u kak!!!eeeerrr….agak2 kak kasih jeles x???:D

8 coretan:

Gieyana said...

comeyy Damia ngan baju kurung dier...dok bergurau ngan ko smpai dok terkangkang erk..kekeke

Noy said...

sape yg merajuk tu?hehehe..raya sebulan..ada enugf time lagi utk bermaaf2an..huhu

mama uzma said...

alahaiii...
comeynya damia...
oren mmg cantik..nampak
ceria dipagi raya..

zh-ena said...

ramai gak teman blogger yg lain tema colour oren nie

mummysya said...

comel macam mamanya...

mmg cute

U-jin said...

pengantin mestiler cantik...sweet jer...

comelnye damia

Azimah@Melati said...

harus la kan kak kasih jeles....tapi ku pun jumpa jugak kak kasih...eheh

neezareef said...

cantik kaler kkorang...mmg comel la budak tecit tu..cobit skit leh..:D