sayang korang!!!

search box

Wednesday, September 2, 2009

rindunyer…

yeee…aku rindu ngn bangunan2 nih…

28082009

dr tepi jln…

28082009(001)

dan ambik sipi jek dr dlm keta…:(

28082009(003)

haaa…ni nama penuh sek aku…:D

28082009(002)

surau…dulu masa aku rasanyer cam kontena tu jek kan…

tetiba tingat ustazah rohaniah…

28082009(004)

dah alang2 tgk sek men…tgk la skali sek rendah aku nih…:D

28082009(005)

lencana sekolah…

masa aku lalu kat dpn sekolah nih…aku gitau damia…ni sekolah ummi tau…cantik tak??demi nak menjaga hati ummi dia…dia angguk…:)) budak2 kan jujur…:D sib baik la hubby aku rajin nak ikut perintah ngengada wife dia nih…:D

klu time rehat…gegas2 gi kantin…sbb takut kepok lekor abis…:)) kdg dah abis…beli karipap buh sos kepok lekor pun jd…:D masa sekolah rendah…slalu kem nasi lemak ngn munira…time rehat berkelah ramai2 kat tgh padang klu port bwh pokok dah penuh…:D pastu bile loceng pertama bunyi…sume jd patung…loceng kedua bunyi baru berlari2 beratur masuk kelas….:)) sungguh indah kenangan tu kan….

26 coretan:

mummyseri said...

salam niza..
yela mmg best nostalgia dolu2 kan..ala kite pon terkenang kat sek lama gak ni..semuanya tggal kenangankan..bestnye kalo bleh putar balik detik2 indah tu :)

s@yangh@sni said...

aku memang suka gi sekolah dulu..
rasanyer tak pernah ponteng arr...
memang manis zaman itu..
rasa macam nak jer putar balik kalau boleh

kin hashim said...

Wa...bes kan terkenang zaman sekolah dulu...rindu nak balik semula zaman tuh.... Zaman sek rendah kenangan manis masa kanak2..bila naik sek menengah, gaya remaja pulak...

Baby Wify said...

salam kak..

hehe..memori lama mengusik jiwa ehh...tapi mmg best kan bila pat gi balik tmpt2 yg mengingatkan kita zman kecik2 dl..

Farra Dhelina said...

kakkkkk...rindunya dgn 2 skolah ni...rindu betul bila tgok entry akk nih...tgok lencana tu..adushhhh...haishhhhh tringt betul..xsgka ye..nostalgia ni,sama dgn sy jgk..tringt ns aym & kopok leko kat kantin tuh..

klu dulu,sblm bell ring,mesti main ting2 kat tepi padang skolah..pas tu time blik,mesti main palang2 kat gate nk klua kat sekolah rendah tu..

dh byk sgt perubahan kat skolah ni kan kak..dulu sy g skolah naik bas,time tgu bas tu,mesti beli roti canai bungkus dlm plastik putih + kuah ,mkn kat dlm bas..adusshhh bestnye kak..zmn skolah nihh...

thnx utk akk wat entry nih..rindu kat skolah mgs nih..people use to cal, "mamak goreng spnder" hehehe espcly,dak2 acs lah a.k.a "aci curi spender" hahaha

haishhhh winduuuu..

FRB said...

rasa mcm nak g sekolah semula kan

zh-ena said...

time alam persekolahan kenangan plg indah utk di kenang

sis_nita said...
This comment has been removed by the author.
sis_nita said...

erk!

ko kat sini ke dik..? ko lek klang ke..? urmmmm..

akak dulu kat sekolah menengah teknik klang tu haaa.. huhu!

dulu vokasional.. laa ni teknik..

Nana said...

kita xleh tgk gambo2 time sekolah..nsb baik skolah jauh dari umah klw tak mmg tkenang2 je

niza said...

mummyseri...aah kan..klu leh putar blk...sonoknyer...

niza said...

hasni...wahhh!!!bagusnyer ko...x penah ponteng...aku penah gak la ponteng...hehehe...

niza said...

kak kin...hehehe...tul kak!!!zaman berubah...sek ren x pandai nak gaya2...sek men...hehehe...

niza said...

baby...aah yang...mmg sonok klu gi tmpt2 lama yg ader kenangan kite kan...

masviona said...

mmg pun sy pun asal balik kg jer lalu depan skolah lama sure terimbas gak sket kenangan lama...hiksss time budak hingusan semua...hehehehe

niza said...

fara...hahaha...awk pun mengembalikan kenangan main ting2...main getah...main galah panjang..main tiang2...ni sume masa sek rendah...

mmg bnyk dah berubah...kat sek men...tmpt assembly skang dah berbumbung...dulu kite berpanas kat situ...huhuhuh...

akak lu klu smpai sekolah awl pg...mesti beli nasi lemak makcik kat tepi kedai mkn tu...hihihih...

niza said...

frb...klu bleh ke zaman sek...sonoknyer...hehe..

niza said...

zh-ena...btul tu...11 thn di alam persekolahan...mcm2 kenangan ader...

niza said...

kak nita...aah kak...blk weekend lps...sorry x call akak sbb tau x sempat nak jumpe..masa suntuk sbb nak blk kemaman lg...
lerr..akak sek vokay ke??heheh..umur ko baper kak??

niza said...

nana...sek maner dulu??ni pun klu blk umah parents leh la pjg langkah nak tgk sek...

niza said...

mas...hahaha...tulah kan...sonok jek...

Azure said...

hehehe..tak tahan bila ingat kena jadi patung masa loceng pertama. macam² gaya ada..hahaha

MiJa said...

wohoo..blk klang smbil mengimbau memori silam!

niza said...

jue...tulah...lawak tul....hehehe...

mija...skali skala...hihihi...

shi3la said...

rindunyerrrr kat kauuuuu...!!tetibe

niza said...

patutla bulu mata aku jatuh jek...ko yg rindu....heheheh...