sayang korang!!!

search box

Friday, September 18, 2009

terima kasih bnyk2!!!

aku nak ucapkan terima kasih bnyk2 kat semua yg tlh bg aku kad raya sama ada bg kad raya btul2 or e-kad raya thru blog...aku amat2 hargainya...n sorry sgt2 coz aku x sempat nak ngambik gmbr kad2 raya tuh n gi kutip kad2 raya kat blog korg...sorry ye....bkn x sudi tau....sgt2 sudi...tp tulah...mood nak hapdet blog pun ala2 weng meleweng gitu...:D

thanks a lot ye...pd mereka2 yg tlh wish kat shout box tu pun...maceh sgt2...yg bg komen kat entry2 aku ni pun...thank you very2 much!!!

aku sayang korg!!!muaaahhhhhhhhhhhh....

sedang menunggu detik tuk balikkkkkkkkkkkkkkk!!!!:D

4 coretan:

zh-ena said...

selamat hari raya aidilfitri dr ena sekeluarga..

berhati2 di musim perayaan ini

Hanz said...

Salam Aidilfitri to U & your loved ones!:>

Jiey^Mien said...

Selamat hari raya..

Ampun dan maaf dipinta andai ada salah dan silap dalam berbicara..

Salam Syawal,
Jiey-Mien-Rayyan

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Selamat Bercuti dari IMCurtain.com

p/s: Join our blogging community and spread your words there! Social Blogger Community