sayang korang!!!

search box

Wednesday, September 30, 2009

COOLABABY cloth diapers GIVEAWAY!!!

~sticky mode entry~

mari kwn2 yg ada anak kecik yg masih pakai diapers jek ye….:D jom kite masuk giveaway CD ni dr sarah

untitled

nilah giveaway yg sarah nak bg….

FREE
1WETBAG + 1CD(w. 1 insert)+1cute legging
!

syarat2nyer….aku copy paste jek ye dr blog sarah…

Syarat2 nyer, mudah aje...:
1. Buat 1 entry dan promote pasal GIVEAWAY ni & blog ni kt blog korang :)
2. Pehtu jgn lupe link kan blog ni kt blog korang...
3. Pastikan korang signup utk jadi follower blog nih...
4. Last sekali dah selesai suma yg diatas...
sila tinggalkan komen / msg supaya kite leh link blk blog awak dan pastikan awk tersenarai lam peraduan nih...ok
5. Pemenangnyer akan dipilih mll cabutan bertuah yg akan divideokan nnt :)

tu sajok syarat2nyer…mudah kan…

tuk pengetahuan korg…aku pun baru berjinak2 tuk pakai CD ni ke aqil n damia…sbb dorg ni pakai diapers time tido jek…nak tgk CD aku???

12092009 ni dia….3 tuk aqil…3 tuk damia…

senang!!! leh masuk dlm beg blk raya nnti…jimat space bonet keta aku….:D

sgt berjimat cermat in long term klu pakai CD nih tau…at the beginning jek korg terpaksa invest bnyk sket tuk beli CD nih…aku pun dah rasuk adik ipar aku yg tgh pregnant skang nih tuk beli CD ni sket2 sementara lum beranak lg..;) aku pun kengkonon bersiap sedia la gak ni for next baby…:D sbb CD ni leh pakai lamaaaaa….smpai ke cucu cicit pun leh pakai…;) caya ker???:))klu btul cara penjagaannyer…mgkn bleh kan….

so korg..jgn lupe join giveaway dr sarah ni ye…..dr 4 Sept – 30 Sept 2009!!!

7 coretan:

zool said...

Semoga menang hendaknya..

Er saya telah kemaskini blog bloggeruitm...
Harap boleh singgah sana..
Blogger UiTM

atty's said...

gudluck niza..

atty's said...

selamat hari raya& maaf zahir & batin.

insan marhaen said...

Selamat Hari Raya. Seronok pi shopping dengan anak-anak, ya...

ibu_arifa said...

good luck..

selamat hari raya Niza..maaf zahir batin tau!

nnt jemput ambik e-kad saya ok.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Best Of Luck...

Mama dah ada 5 kpg CD.. Achu fizie skrg PoPo kerap sgt... jadi mlm jer baru pakai CD...

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. bestnya ..kalau saya ada anak pun saya akan beli CD ni... senang kan...