sayang korang!!!

search box

Tuesday, September 29, 2009

takbir raya bergema…

mlm raya tuh mmg dah jd tradisi di kawasan perumahan rumah parents aku setiap thn dgn bertakbir raya dr 1 rumah ke 1 rumah…sayu jek rasa bile dgr takbir raya…

20092009(001)

20092009

antara yg hadir tuk bertakbir raya….ni pun tlh dibahagi2 ikut group…tu pun turn umah aku kul 12 tgh mlm tau…aqil n damia sanggup bersekang mata nak dgr takbir raya…abis jek org bertakbir…trus tido dorg…penat nunggu agaknyer….:D

kiteorg pun ape lg…tido la gak…hehehe…soknyer nak gi beraya!!!

 

p/s: citer sedih…gmbr2 dlm camera abis aqil gi delete semua!!!!geramnyer rasa!!!klu bie pandai godek2 nnti n dpt blk gmbr2 tu…ader la entry gmbr2 di raya pertama….klu x…..uhuhuhuhuh…..

5 coretan:

sis_nita said...

behkan camni..

akak masa ni dah kat kampung.. asben akak ikut org taman bertakbir dari umah ke umah..

urmmm.. kekadang dgr takbir ni, mmg sebak jerr..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Seronok nye Tradisi Takbir umah ke umah ni yer... kat kwsn taman mama ni masing2 buat hal sendiri ja... sedih sbb tradisi cam tu dah pupus..

MaMa aYiN_FaSHa said...

mmg syahdu dgr org takbir...huuhuh..tempat den dah x der dah la...just diorg takbir kat masjid sampai tgh mlm jer..pasang speker kuat bg satu kampung dgr..hehhehe

U-jin said...

sayu kan dgr takbir.....
lor...abis aqil delete.....kita pong ade citer sedeh gak...time nak amik gambo famili...bateri abis...ceh..kena pakai kamrea org lain..

niza said...

kak nita,mama,ieda...mmg terasa raya klu dgr takbir ni...

ujin..dugaan....hehehee...