sayang korang!!!

search box

Tuesday, September 1, 2009

our anniversary

semlm adalah anniversary yg ke 6 aku n bie…tp kiteorg blum berkesempatan tuk celebrate lg…:(

bie…happy anniversary!!!semoga kita peroleh keberkatan n kebahagiaan dlm melayari kehidupan dan kesabaran dlm mendidik anak2…

P7280023

sesungguhnyer…i love u!!!;)

ayat2 cinta telah aku coretkan dlm kad kat atas tuh…:"> its a secret!!!:))

aku hrp bie x baca blog aku ari nih…:D sbb kad tu kengkonon aku nak wat surprise ke dia…hrp2 kad tu smpai ari nih…:)

p/s:thanks my dear sis,taz!!akak suker!!

23 coretan:

U-jin said...

smlm 31 ogos ker...sama le aniversary kita....smuga bahagia, dipermudahkan segalanya dikurnai kesihatan yg baik , serasi bersama..

Hezesuze said...

wow!da 6 thn ghupenye ek..tahniah...

momguess said...

moga jdh korangs
kekal selama nyer
amin

sis_nita said...

epi enibeseri.. semoga korang menjadikk pasangan yang paling mabeles dan gorjes, okehh..

shada said...

hepi anniversary buat niza n hasben, semoga bahagia selalu :))

FRB said...

salam anniversary. semoga kekal hingga ke akhirNya

zh-ena said...

selamat ulangtahun perkahwinan niza n ur hubby..

Gieyana said...

hepi anniversary yer..:)

mama tisya said...

happy 6th anniversary niza & hubby..smoga berbahagia hingga akhir hayat

niza said...

ujin...ohh ye ker...happy anniversary gak tuk awk ye...

kak ze,kak ina,kak nita,shada,frb,zh-ena,gie,errynn...thanks a lot dear!!!muaaahhhh...

zue_annie said...

tahniah dah 6thn dapat layari rumahtangga dengan jayanya hikhik

happy anniversary buat hang n hubby...

moga jodoh kalian kekal hingga akhir hayat

mama erfan said...

happy anniversary..... smg cekal hadapi hari2 mendatang okeh... sabar tu penting jugak......hikhik

iedaLUVsham said...

epy eniberseri yang ke-6! semoga pintu rezeki sentiasa terbuka utk niza sekeluarga =)

AkMa said...

Happy anniversary niza..moga ikatan perkahwinan u olls kekal hingga ke akhir hayat..

mummyseri said...

hepi aniversari buat niza n asben..
smoga bahgia bersama anak2 tersyg..

kin hashim said...

Selamat ulangtahun buat niza dan suami. Pejam celik, pejam celik je kan...moga niza dan suami dikurniakan kasih saynag yg berpanjangan...diberkati hidup sekeluarga, dunia dan akhirat, insyaAllah.

neezareef said...

dah lepas ke niza..

btw..happy anniversary...semoga perkahwinan korang berkekalan dan bahagia selamanye..amin

Nana said...

happy anniversary..semoga berbahagia selalu hendaknya..

niza said...

thanks pd semua...terharu aku...uhuhuh...

Mummy Dasy said...

happy 6th anniversary... semg berkekalan & bahagia selama2nya...aminnnnnn

niza said...

mummy dasy...maceh!!

shi3la said...

Hepy anebeseri besann..moga bahagiaa terusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss milik kalian sampai kapan ponnnnn...

jager menantu haku baik2...

niza said...

maceh ye besan....mmg aku jaga menantu ko tu sama cam aku jaga anak2 aku...hahahahaha....