sayang korang!!!

search box

Thursday, September 3, 2009

suker anak2 aku..

tgkla gmbr ni ye…

01092009(002)

thanks a lot to cha…coz bg damia telekung…yg sebenarnyer aku kem…tp cha kan tgh ‘kaya berjuta2’ masa gi bandung bln lps…so ni kira pressie dr cha la…:D ngn beg yg damia pegang tuh…leh buh telekung aku n damia dlm tuh…;) ngn sticky paper kat dagu aqil tuh…tp kopiah tu x lah…tu aku beli kat klang ari tuh…aqil x tau…so bila damia dpt telekung…aku pun cpt2 ambik kopiah dia konon hadiah gak…;) tu pun dia tny…ummi…abie punye xder ke??bile aku ckp xder…sian abie xder…:D last2 aku ckp aqil bg kertas yellow ni ke abie…hadiah abie…cpt2 dia bg ke abie….:))

cha…spt yg aku gitau kat fb tuh…yg damia pas pakai jek telekung tuh trus solat siap berdoa lg…sejuk mata aku nengok…:D thanks ye…sayang ko!!!

8 coretan:

sis_nita said...

sejuk perut ko mengandung zaaaa.. alhamdulillah..

CaMaRPuTiH said...

no prob yang. kebetulan besday damiakan... buah tangan yg x seberapa jek tu.

shi3la said...

alahaiii tomeinyerrr menantuu haku nihhh..sejukk peruttt haku..tetibe

Gieyana said...

cantik ar telekung tue..harus ku cari gak utk Nureen pakai masa rayer nnt..

sejuknyer mata memandang bila anak2 beraksi camni kan..:)

el said...

bgsnye anak2 kamooo
cam ni lah anak2 umi n abie
hehehehehe

mummYaeesh said...

ala comeynye.. klu weols pun tgk sejuk jek mata ni rasa mcm pakai eyemo moist gitew..aahhahah

abie pun nak gakkkk

niza said...

kak nita...sejuk perut n tekak aku kak...hehehe..

cha...thanks yang!!

shiela...hehehe...kite berkongsi perut ka??hikhik...

gie...mmg cantik...lembut n sejuk...

el...thanks!!

watie..hahahaa...eyemo ye...

farish sinclair said...

so sweet hheee