sayang korang!!!

search box

Tuesday, September 1, 2009

thanks sume…

thanks pd korg yg tlh mendoakan perjlnn aku melalui comments box ni…or yg doakan aku dlm hati…:D sayanggg korg!!!

aku dah selamat smpai kat umah pd pukul 1 pg td…aku bertolak dr klang pas berbuka dlm kul 8.30 mlm…then aku jumpe ‘kakak n abang’ aku jap kat rnr sg buloh…pastu trus blk penang…agak meletihkan jugak…uhuhu…

untitled

untitled1

untitled2

5 coretan:

shi3la said...

camer-camer...

Baby Wify said...

letih2 pun ttp wase besh kan...hehe

momguess said...

sama2

Hezesuze said...

erkkkk....nk komen pe ek...ekeke kira da slmt smpai penang kan...

so slmt berbuke ler plak ....:D

U-jin said...

hihiks2..ok ler tue....